Türkiye (Son Dakika) İzmir'de sır intihar

İzmir'de sır intihar

Paylaş
İzmir'de sır intihar

Slovakya'da rüzgar enerjisinden elektrik üreten bir şirkette mühendis olarak çalışan Murat Barış Kayırhan adlı kişi, İzmir'deki bir ormanda kalbine tek el ateş ederek canına kıydı

İzmir'in Balçova ilçesinde, Murat Barış Kayırhan (37) adlı bir kişi, kalbine tabancayla ateş edip yaşamına son verdi. Herhangi bir notu bırakmayan Kayırhan’ın intihar nedeni araştırılıyor. Kayırhan’ın Slovakya’da rüzgar enerjisinden elektrik üreten bir şirkette mühendis olarak çalıştığı belirlendi. Kayırhan’ın intihar için kullandığı 7.65 milimetre çapıncaki tabancaya polis el koydu, emniyete götürdü.

VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE...


İnciraltı Kent Ormanı’ndan saat 23.30 sıralarında gelen silah sesi üzerine vatandaşlar durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler iki çocuk babası 37 yaşındaki Murat Barış Kayırhan’ı kanlar içinde buldu. Polisin çağrısı üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Kayırhan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan araştırmada Kayırhan’dan geriye herhangi bir intihar notuna rastlanmadığı kaydedildi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Kayırhan’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EŞİNDEN BOŞANDI, BABASINI KAYBETTİ


Kayırhan’ın yaklaşık 5 ay önce eşinden boşandığı, çocukların velayetinin eşine verildiği ve 1 ay önce babasını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Haberin Devamı