Türkiye (Son Dakika) İzmir'de sokak ortasında korkunç infaz!

İzmir'de sokak ortasında korkunç infaz!

Paylaş
İzmir'de sokak ortasında korkunç infaz!

İzmir'de bir kişi, halı saha işletmeciliği yüzünden aralarında sorun bulunan şahsı sokak ortasında silahla vurarak öldürdü

İzmir'in Bornova ilçesi Pınarbaşı semtinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti, Pınarbaşı Meydan'da bulunan camiden akşam namazını kıldıktan sonra çıkış yapan fırın işletmecisi İbrahim Civan (59), yaklaşık 15 metre mesafede bulunan iş yerine gitmek istedi. İş yeri önüne geldiği sırada Mustafa A. (30), İbrahim Civan'ı önce başından ardından da sırtından silahla yaraladı.

Olay çevre sakinleri tarafından polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa süre sonra olay yerine intikal eden polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde altı adet boş kovan bulundu. Sağlık ekipleri tarafından il müdahalesi yapılan İbrahim Civan, Ege Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

HALI SAHA ANLAŞMAZLIĞI İDDİASI


İbrahim Civan'ı yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan ve ekipler tarafından yakalanan Mustafa A.'nın düğün salonu işletmecisi olduğu ve İbrahim Civan'la aralarında söz konusu düğün salonunun arkasında bulunan bir halı sahanın işletmeciliğini üstlenme konusunda uzun süredir uzlaşma sağlayamadıkları öğrenildi.

Görgü tanıkları, “Adam geldi. Burada fırıncılık yapan İbrahim Civan'a önce başından iki el ateş etti. İbrahim Civan kanlar içinde yere yığıldı. Sonra eli silahlı kişi ardından beş altı kez daha silahını ateşledi ve yaya olarak kaçtı. Biz çok korktuk hiçbir şey yapamadık çünkü elinde silah vardı” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı