Gündem İzmir'deki tecavüze 2 tutuklama

İzmir'deki tecavüze 2 tutuklama

Paylaş
İzmir'deki tecavüze 2 tutuklama

İzmir'in Bornova İlçesi'nde üniversite öğrencisi genç kızı döverek tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen edilen 2 zanlı tutuklandı

Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından üniversite öğrencisi E.E’ye (23) tecavüz ettikleri iddiasıyla yakalanan A.Y. ve G.M’nin sorgulamaları tamamlandı.

A.Y. ve G.M’nin polise verdikleri ifadede, dün sabah saat 04.00 sıralarında kamyonetle Alsancak semtinde giderken otobüs durağında bekleyen bir kız ile erkeği evlerine götürmek için araçlarına aldıklarını, adının İ.O.D. olduğunu öğrendikleri erkeğin bir süre sonra kamyonetten indiğini, E.E. adlı kızla kendi isteğiyle birlikte olduklarını, daha sonra Bornova ilçesinde metro istasyonunda bıraktıklarını, tecavüz etmediklerini ileri sürdükleri öğrenildi.

Polis tarafından ifadesine başvurulan İ.O.D. ise üniversite öğrencisi E.E. adlı kız ile Alsancak semtinde bir barda tanıştığını, E.E’nin barda garson olarak çalıştığını, işi bittikten sonra saat 04.00 sıralarında Bornova’ya gitmek için E.E. ile bardan çıkıp otobüs durağına geldiklerini, durağa yanaşıp kendilerini eve bırakmak isteyen 2 kişinin kamyonetine bindiklerini, araçtaki 2 kişinin kendisini yolda indirip E.E. ile yola devam ettiklerini, daha sonra ne olduğunu bilmediğini söylediği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye gönderilen ve cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alınan A.Y. ve G.M. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi, İ.O.D. ise serbest bırakıldı.

A.Y. ve G.M. mahkemece tutuklandı. Bornova ilçesindeki metro istasyonunda dün sabah saatlerinde dövülmüş halde bulunarak hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi E.E. (24), barda tanıştığı İ.O.D. adlı erkek ile otobüs durağında beklerken kendilerini eve bırakmak isteyen 2 kişinin aracına bindiklerini, araçtaki 2 kişinin bir süre sonra İ.O.D’yi zorla araçtan indirdiğini, kendisini döverek tecavüz ettiklerini bildirmişti.

Polis ekipleri, E.E. adlı genç kızı araçlarına alıp tecavüz ettikleri öne sürülen A.Y. ve G.M’yi yakalamıştı.