Yaşam Jack&Jones podyumu sokağa taşıyor

Jack&Jones podyumu sokağa taşıyor

Paylaş
Jack&Jones podyumu sokağa taşıyor

Jack&Jones, originals, core, premium ve vintage koleksiyonları ile kış sezonuna damgasını vuruyor

Originals by Jack&Jones

Haberin Devamı

Cesur renk serpintileri, bu kışın yumuşak, toprak tonlarındaki sofistike renk paleti ile karışırken, ORIGINALS, trendy stillerden oluşan en son koleksiyonunu sunuyor

Katmanlama ve zıt kumaşlardan oluşan baskılı t-shirtleri, klasik sıcak tutan motifli örgüleri veya soluk kotlar ve kırsal renklerdeki chinolarla yumuşak sweat-shirtler sezonun rahat görünümünün anahtarı olarak ön plana çıkıyor. Sezonun modası, içi doldurulmuş ceketlerden, görünüme pratik kullanımın geçmiş zamanla birleştiği hissini veren aşırı büyük cepli ve kontrast yaka detaylı pamuklu ağır iş montlarına kadar uzanıyor.

Core by Jack & Jones

İş giyimi estetiğinden omurgalanan bu kışın Core koleksiyonu, trendi yakalayan şehirli için mükemmel, temiz ancak casual görünümü çiziyor.

Sezon silüeti rahat ancak keskin, yeni bir gömlek veya ceket kombinasyonu olan pamuk dolgulu “shacket”ler ve kapitone ceketlerin rahatlığı ve ekoseli gömleklerin temiz çizgileri ile birbirine karışıyor. Denim sezon görünüşünün anahtarı, eskitilmiş indigodan yıpratılmış zengin detaylı jeanlere uzanıyor. Trend kumaş görünümü için yumuşak örgülerle, pamukluları kombinleyebilirsiniz.

Premium by Jack & Jones

Daimi beyefendi, Premium erkeğinin kış gardırobu modanın resmi giyim ve özel tasarım zarafetine dönüşünü vurguluyor.

Zengin bordo ve lacivert serpintilerinin sokulduğu, koyu, kış tonlarında slim-fit tasarımlar, Premium erkeğinin bu sezonda trend olmasının garantisi oluyor. Birbiri ile düzen içindeki ayrı parçalar ve kumaş karışımları anahtar görünümler, dar kesim boru paça pantolonlar klasik gömleklerle eşleşiyor ve resmi görünüm yumuşak gri melanjlar, dokulu örgüler ve ekoseli gömleklerle rahatlatılıyor.

Dokuma sweatshirtler rahat kesimleri ile sezonun başlıca parçaları olarak göze çarpıyor. Deri detaylar ise şıklığınızı tamamlıyor.

Jack & Jones Vintage Clth Co.

Sağlam, pratik stil, geçmişten gelen Vintage tarzının gövde gösterisi ile buluşuyor. Yoğun olarak miraslardan esinlenen Vintage, ticari trendi dolgulu jileler, tüvit kepler ve dokulu örgülerle çalışıyor.

Haberin Devamı

Arazi ceketleri, dolgulu parkalar ve denim, karışıma pratik kullanım rahatlığı ekliyor. Katman üstüne katman bu sezon stilin anahtarı… Vintage’ın kış sunumunun temelini klasik renkler ve geleneksel, dokunulur kumaşlarla, trenddeki toprak renklerinin kızıl kahve ve denimle dengesi oluşturuyor.

Haberin Devamı

Basın bülteni