Yaşam Jackson'un ölümü sahneye taşındı

Jackson'un ölümü sahneye taşındı

Paylaş
Jackson'un ölümü sahneye taşındı

Jackson'un ölümü sahneye taşındı

Antalya'nın turistik beldesi Beldibi'nde bulunan bir otelde düzenlenen 'Michael Jackson Şov'a turistler büyük ilgi gösteriyor. Geçen yıl ölen Michael Jackson adını taşıyan şov, Beldibi'nde bulunan ‘Catamaran Resort Hotel'de 15 günde bir düzenlenirken tatilciler tarafından ayakta alkışlanıyor.

Haberin Devamı

Otelin eğlence müdür yardımcısı Ferhat Yurtseven ile tesisin 12 animatörünün yaklaşık 2 ay süren hazırlık döneminin ardından başlattıkları şov büyük ilgi görüyor. Önceki gün de özel olarak diktirilen Michael Jackson kostümüyle, Jackson'ın fotoğraflarıyla süslenmiş sahneye çıkan Yurtseven, izleyenlere performansını sergiledi. Programın başında sahneye melekleriyle birlikte bir araba üzerinde getirilen Yurtseven, bu gösterisiyle Jackson'ın ölümünü sahneye taşıdı.

Bu gösteri ardından animasyon ekibi, Jackson'ın çok izlenen video kliplerinin birebir aynısını ortaya koyan gösteriler yaptı. Yaklaşık 3 saat süren gösteri, tatilciler tarafından ayakta alkışlanırken, gösterileri turistlerle birlikte izleyen tesisin yatırımcısı Erdal Tontu ise, “Ekibimiz bu şov için çok ciddi hazırlık sürecinden geçti. Misafirlerimizin büyük beğenisini topluyorlar. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı