Türkiye (Son Dakika) Jak Levi cinayetinin Gürcü zanlıları yakalandı

Jak Levi cinayetinin Gürcü zanlıları yakalandı

Paylaş
Jak Levi cinayetinin Gürcü zanlıları yakalandı

İstanbul Büyükçekmece’de geçen cuma bıçaklanarak öldürülen Yahudi iş adamı Jak Levi'nin cinayet şüphelileri olan Gürcü çift, Trabzon’da yakalandı

Cinayetin işlendiği Jak Levi’nin evinde inceleme yapan polis, olay sonrası kayıplara karışan Gürcistan uyruklu temizlikçi kadının peşine düştü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, temizlikçi E.V. (42) ile eşi S.T.'nin (43) fotoğraflarını 81 ilin emniyet müdürlüğüne gönderdi.

OTOBÜSTE YAKALANDILAR



İstanbul - Tiflis arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsleri kontrol altına alan Trabzon Cinayet Büro ekipleri, İstanbul polisinden gelen fotoğraflar ile yola çıkarak temizlikçi kadın ile eşini yabancı plakalı yolcu otobüsünde yakaladı.

Çiftin yanında 10 yaşında N.V. isimli kız çocuklarının da bulunduğu öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ ŞÜPHELİ ARANIYOR



Trabzon Asayiş Şube Müdürlüğü'nde şahısların üzerinde yapılan aramalarda 2.60 gram eroin, şırınga, matkap, tornavida ile 2 bin 500 avro ile 6 bin 400 TL para çıktı.

Olayın bir diğer şüphelisi olan ve İstanbul'da firari olan S.C.’nin yakalanması için çalışmaların da devam ettiği öğrenildi. Öte yandan, gözaltında bulunan S.T. Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürülerek, kan örneği alındı. Trabzon’da gözaltına alınan 2 şüphelinin İstanbul’a sevk edildiği öğrenildi.

İHA

Haberin Devamı