Magazin Jartiyeri dişleriyle indirdi

Jartiyeri dişleriyle indirdi

Paylaş
Jartiyeri dişleriyle indirdi

Ayda Field ve Robbie Williams'ın düğününden gün geçmiyor ki yeni fotoğraflar ortaya çıkmasın...

Dünyaca ünlü pop yıldızı Robbie Williams eşinin jartiyerini dişleriyle indirdi. Türk kızı Ayda Field ile dünya evine giren İngiliz şarkıcı Robbie Williams, “Şaşırtıcı ama hiç gergin değilim. Çünkü yaptığım şeyin ne kadar doğru olduğunun farkındayım. Ayda benim için dünyadaki en güzel kadın” dedi. R

Haberin Devamı

obbie Williams, birkaç yıl öncesine kadar damat olmayı aklından bile geçirmediğini, 2007 yılının Ocak ayına kadar da bu konuda kesin kararlıyken bir ortak arkadaşları vasıtasıyla Ayda Field ile tanıştığını ve kendince doğru saydıklarını unutup, kuralları baştan yazdığını söyledi. Williams, sonunda hayatının kadınını bulduğuna inandığını ve bir Noel günü dizlerinin üzerine çökerek sevdiği kadına evlenme teklifinde bulunduğunu itiraf etti.

SADE BİR TÖREN HAYAL ETTİ

Las Vegas’ta sade ve gizli bir törenle evlenmek isteyen Williams, “Büyük bir düğün yapmaya niyetim yoktu. Çünkü benim için, sabah uyanıp dişlerimi fırçaladıktan sonra uçak ayarlayıp Vegas’a gitmek ve orada evlenmek de aynı şeydi. Ama bugünün Ayda için ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Sonuçta ben duygusal bir adamım...”diye ifade etti.

Haberin Devamı

3 FARKLI DÜĞÜN YEMEĞİ

Toplam 8 köpeği bulunan çiftin, düğün günü köpeklere çiçekli tasmalar taktıkları ve törenin ardından konuklarıyla birlikte yemeğe geçtikleri belirtilirken, tek bir mönüde karar kılmakta zorlandıkları için üç farklı düğün yemeği ile konuklarına ziyafet çeken çiftin masasında ise sushi, çikolatalı kek ve geleneksel İngiliz kahvaltısı bulunduğu ifade edildi

'DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI'

Onlarca yıl evliliğe hayır diyen ve sonunda teslim olan Robbie Williams, düğününde ‘Spencer Hart’ imzalı bir damatlık, Ayda Field’ın ise ’Monique Lhuillier’ imzalı gelinlik içindeki güzelliğiyle davetlileri büyülediği konuşuluyor.