Magazin Jay-Z’den 9 yıllık eşi Beyonce'ye: Aldattım, özür dilerim!

Jay-Z’den 9 yıllık eşi Beyonce'ye: Aldattım, özür dilerim!

Paylaş
Jay-Z’den 9 yıllık eşi Beyonce'ye: Aldattım, özür dilerim!

ABD'li rapçi Jay-Z'nin, 30 Haziran’da yayınladığı '4:44' albümündeki şarkı sözlerinden dolayı 9 yıllık eşi Beyonce'yi aldattığını kabul ettiği öne sürüldü

Beyonce’nin 2016 yılında çıkardığı ‘Lemonade’ albümündeki şarkı sözleri nedeniyle Jay-Z’nin, eşini aldatmış olduğuna dair haberler çıkmıştı. Jay-Z’nin 30 Haziran’da çıkan ‘4:44’ adlı albümü ise Beyonce’nin albümündeki çoğu iddiaya değiniyor.

US Weekly’nin haberine göre; Jay-Z, ‘4:44’ albümünde, eşine karşı yapmış olduğu sadakatsizliklerin sorumluluğunu üstlendi. Sanatçı, albümün ilk şarkısı olan ‘Kill Jay-Z’nin sözlerinde, 9 yıllık eşi olan Beyonce’yi aldattığını kabul ediyor.

"ÇOCUĞUM OLDUĞU İÇİN..."


NTV'nin aktardığı habere göre; şarkıda, “Özür dilerim, çocuğum olduğu için artık olayları bir kadın gözünden görebiliyorum” diyen Jay-Z, kendisini "Eric Benét gibi davrandım ve senin gibi bir kadını kaybetmeyi göze aldım” sözleriyle Halle Berry’nin eski eşi Eric Benét ile karşılaştırıyor. Benét, Berry ile boşandıktan sonra evlilikleri boyunca başka kadınlarla ilişkileri olduğunu açıklamıştı.

Aynı şarkıda Jay-Z, 2014 yılında büyük yankı uyandıran Met Gala’daki asansör kavgasına, "Hatamı kabul etmem gerekirken Solange’ın üzerine gittim" diyerek değiniyor. Met Gala sonrası, Beyonce’nin kız kardeşinin Jay-Z’ye asansörde saldırdığı bir video basına yansıdığında, herkes kavganın sebebi konusunda spekülasyonda bulunmuştu, ancak işin gerçeği ortaya çıkmamıştı.

"BANA BIRAKIRSAN HER ŞEYİ MAHVEDERİM"


Son olarak Jay-Z, ‘Family Feud’ (Aile Kavgası) adlı şarkısında Beyonce’nin ortalığı sarsan ‘Lemonade’ albümündeki ‘Becky’ karakterine “Evet, eğer bana bırakırsan iyi bir şeyi mahvederim. Bırak beni, Becky” sözleriyle değiniyor. Şarkı sözlerinde “İyi bir baba olamamanın paranoyasını yaşıyorum” diyen ünlü sanatçı, yaptıklarından çok pişman olduğunu yansıtıyor.

Jay-Z’nin 13'üncü albümü olan ‘4:44’, çiftin ikizlerinin dünya gelmesinden iki hafta sonra satışa çıktı. Henüz doğrulanmasa da çiftin biri kız biri erkek olduğu öne sürülen ikiz çocuklarına Rumi ve Sir Carter isimlerini verdiği iddia edildi.

Net değeri 1.35 milyar dolar olan Beyonce ve Jay-Z çiftinin son iki yıldır çıkardıkları albümlerde ilişkilerinden bu kadar söz ediyor olmaları, evliliklerinin ticari bir amaçtan dolayı devam ettiği söylentilerini tetikledi. Bir senede turne, albüm ve ürün satışlarından ortalama 100 milyon dolar kazanan ikili, dünyadaki en zengin 10 çift arasında yer alıyor.

Haberin Devamı