Magazin Jennifer Lopez için parkı boşalttılar

Jennifer Lopez için parkı boşalttılar

Paylaş
Jennifer Lopez için parkı boşalttılar

Dünya turnesi kapsamında İstanbul'a gelen Jennifer Lopez önceki akşam Ataköy Atletizm Arena'da ilk konserini verdi. Dün de genç sevgilisi Casper Smart, ikiz çocukları Max ve Emme ile birlikte kaldığı Kuruçeşme'deki Les Ottomans Otel'den çıkıp İstanbul keyfi yaptı

İlk durağı otelin yanındaki Kuruçeşme Parkı oldu. Lopez’i koruyan 10 bodyguard parkta çocukları ile oynayan vatandaşlara “Jennifer Lopez ve ailesi burada vakit geçirecek. Parkı 10 dakikalığına boşaltır mısınız?” dedi. Birkaç vatandaş bu duruma tepki gösterdi. Diğerleri ise parktan çıktı.

Haberin Devamı

500 liraya bot aldı

Jennifer Lopez parktan sonra özel minibüsle Etiler- Akmerkez’e gitti. Korumalar minibüsten inip Akmerkez çevresini kontrol etti. Ardından Jennifer Lopez, Akmerkez’e giriş yaptı. Bir mağazadan 500 liraya bot aldı. Bu sırada şarkıcının sevgilisi Casper Smart fotoğraflarını çeken bir haberciye “Seni hafızama aldım. Artık unutmam. Görüşüz” diye bağırdı. Jennifer Lopez’in korumaları cep telefonlarıyla fotoğraf çekmek isteyen vatandaşları sert hareketlerle engelledi. Lopez’in, Akmerkez’e yüklü bir ücret karşılığı gittiği öğrenildi.

Çıkışlar tutuldu

Jennifer Lopez’in ikizleri alışveriş merkezinde sıkılınca ağladı. Lopez sevgilisi Casper Smart’a “Gidelim” dedi. Çıkışlar korumalar tarafından tutuldu. Vatandaşların aynı çıkış kapısını kullanması yasaklandı. Lopez 10 koruma eşliğinde otele döndü.

Haberin Devamı

Abdullah MALKOÇ/POSTA