Spor Jermaine Jenas'a 5 milyon sterlin

Jermaine Jenas'a 5 milyon sterlin

Paylaş
Jermaine Jenas'a 5 milyon sterlin

Fenerbahçe, transfer gündeminde yer alan Jermaine Jenas için Tottenham'a 5 milyon sterlin önerdi

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Tottenham'ın yıldızı Jermaine Jenas için dev bir adım attı. Sadece ön libero değil, orta sahada oyun kurucu olarak da oynayabilen 28 yaşındaki futbolcu için kulübüne 5 milyon sterlin önerildi.

Sandro ve Rafael van Der Vaart'ın gelişi nedeniyle Tottenham'da gözden düşen Jermaine Jenas'ın Fenerbahçe'nin cazip teklifini kabul edebileceği belirtildi.

FULHAM VE HAMBURG DEVREDE

Aykut Kocaman'ın, "Süper olur. Şampiyonlar Ligi'nde gerçekten büyük işler yaparız" dediği belirtildi. Fulham'ın devrede olması Fenerbahçe'nin işini zorlaştırıyor.

Alman ekibi Hamburg da 2013'e kadar sözleşmesi olan Jenas için Tottenham'ın kapısını çaldı. 21 kez İngiltere Milli Takım forması giyen Jenas 2002- 2005 arasında Newcastle United formasını giymişti. Jenas geçen sezon ligde 19 karşılaşmada görev yapmıştı.

BU DEFTERLER HEP AÇIK

R. Madrid'li Lassana Diarra'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe, Mohamed Sissoko, Moussa Sissoko, Alou Diarra, Matuidi ve Capoue defterlerini kapatmıyor. Fenerbahçeli yöneticiler, "En yararlısını, en iyisini alacağız. Acelemiz yok" diye konuşuyor.

Haberin Devamı