Gündem Jet Fadıl iş başında

Jet Fadıl iş başında

Paylaş
Jet Fadıl iş başında

Yurt dışındaki Türklerden yüksek kâr vaadiyle para topladığı için dolandırıcılıktan tutuklanan Jet Fadıl bu kez de inşaatına başlanmamış devremülk otelin satışını yapmaya kalktı

İNŞAAT YOK SATIŞ VAR

Haberin Devamı

‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz yurtdışındaki Türklerden ‘yüksek kâr’ vaadiyle para topladığı için ‘dolandırıcılık’tan yargılanmıştı. Dava 2008’de zaman aşımından düşmüş, bir süre tutuklu kalan Fadıl Akgündüz tahliye olmuştu.

Yurtdışındaki Türklerin paraları kurtarılamamıştı. Jet Fadıl geçen pazartesi Didim Akbük’te kendisine ait olan 5 yıldızlı Caprice Otel’de İstanbul’da yapacağı ancak henüz inşaatına başlanmamış olan ‘devremülk oteli’ni tanıttı.

‘GARANTİSİ YOK’

Şimdiden devremülkleri satmaya kalkan Jet Fadıl’a oteldeki dinleyiciler “Sizin yüzünüzden yüzlerce aile mağdur oldu. Yine aynı şekilde para topluyorsunuz. Verilen paraların garantisi nedir?” diye sordu.

Soruya sinirlenen Jet Fadıl “Hiçbir şeyin garantisi yok. O dönem topladığımız paralara devlet el koydu. Beni itham ediyorsunuz. Size hakkımı helal etmiyorum” cevabını verdi. Jet Fadıl’ı protesto eden 20 aile otelden atıldı.

Haberin Devamı

Hasan BAYRAK/DHA