Magazin 'Jet' hızıyla barıştılar

'Jet' hızıyla barıştılar

Paylaş
'Jet' hızıyla barıştılar

Jennifer Aniston ile müzisyen John Mayer'ın aşkı, 2 yıllık ayrılıktan sonra yeniden alevlendi

Özel bir jet kiralayıp yanına gelmesi için Aniston’a yollayan Mayer, bu jestiyle eski sevgilisini yeniden tavladı. Bir süredir attığı her adımla yakın çevresini ve hayranlarını şaşırtan ünlü oyuncu Jennifer Aniston, umulmadık hareketlerine bir yenisini daha ekledi.

Haberin Devamı

İngiliz Daily Mirror Gazetesi’nin haberine göre, güzel oyuncu yeniden eski sevgilisi John Mayer ile görüşmeye başladı. Kendisinden 8 yaş küçük olan yakışıklı şarkıcı ile 2007 yılında çıkmaya başlayan Aniston, 2008’de onun çapkınlıklarına ve sorumsuz tavırlarına katlanamayarak ilişkisini noktalamıştı.

Ancak 2 yıl süren bir ayrılık döneminin ardından ikilinin aşkı yeniden alevlendi.

ÇABALARININ KARŞILIĞINI ALDI

Daily Mirror Gazetesi’nin haberine göre, ayrı kaldıkları süre boyunca her fırsatta Aniston’ı unutamadığını dile getiren ve sık sık ona hediyeler gönderen John Mayer, geçtiğimiz günlerde Aniston’a telefon ederek kendisini çok özlediğini ve baş başa yemek yemek istediğini söyledi. Ardından da özel bir jet kiraladı ve Los Angeles’a gelmesi için Aniston’a yolladı. Bu jest karşısında yelkenleri suya indiren Aniston, Mayer’ın ısrarlı barışma çabalarına daha fazla kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

OTELE KAPANDILAR

Los Angeles’taki Four Seasons Otel’de buluşan ikili, kendilerini odalarına kapattı ve saatlerce dışarı çıkmadı. Mayer’ın Aniston yanına gelmeden önce odadaki içki dolabını şaraplarla donattığı açıklandı. Hollywood kulislerinde bugünlerde Aniston cephesinden gelen bu şaşırtıcı haber konuşuluyor. Güzel yıldızın yakın çevresi ise, onun bir kez daha kırılıp üzülmesinden korktukları için bu ilişkinin yeniden başlamasını onaylamıyor.