Magazin "Jigolo tutuyor" sözü çıldırttı

"Jigolo tutuyor" sözü çıldırttı

Paylaş
"Jigolo tutuyor" sözü çıldırttı

Ankaralı Turgut'un "Jigolo tutuyor" sözlerine sinirlenerek "Dilini ensenden alırım" diyen Seda Sayan, hakkında açılan "tehdit" davasında kendini böyle savundu

Şarkıcı Seda Sayan, bir televizyon programında Ankaralı Turgut için "Dilini ensenden alır, ipini çekerim" dediği gerekçesiyle yargılandığı davada ifade verdi.

Sayan, "Kendimi tutamadım. Amacım tehdit etmek değildi" dedi. İki ses sanatçısı arasındaki kavga Ankaralı Turgut'un geçen yıl bir röportajda Seda Sayan'a atıfta bulunarak "Kadın sanatçılar kendilerine jigolo tutuyorlar" demesiyle başladı. Seda Sayan, geçen yıl, Kanal D'de yayınlanan "Sabahların Sultanı" adlı programda, Ankaralı Turgut lakaplı türkücü Turgut Karakaş'a "Birine öyle takığım ki... İsmini vermeyeceğim. O kendini iyi bilir. O dilini var ya ensenden alırım. İpini çekerim senin. Seni Ankara bile kabul etmedi. Üstüme gelirsen seni çok fena yaparım. Ben kimseye benzemem. " diye cevap verdi. Bunun üzerine Ankaralı Turgut, Sayan hakkında suç duyurusunda bulundu.

4 YIL HAPİS İSTEMİ

Haberin Devamı

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, Seda Sayan hakkında "hakaret" ve "tehdit" suçlarından 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Bakırköy 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen iki celseye de katılmayan Sayan hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine Sayan, apar topar mahkemeye gelerek ifade verdi.

Asıl adı Aysel Gürsaçer olan 51 yaşındaki Seda Sayan, mahkemede şunları söyledi: "Turgut Karataş bir dönem cezaevine girmişti. Karısının kanser olduğunu söyledi. Benden talepte bulundu. Yüklü miktarda para yardımı yaptım. Ancak daha sonra çıktığı programlarda bana ağza alınmayacak şekilde, belden aşağı hakaretlerde bulundu. Bunları duyunca bir anda kendimi tutamadım. Sözlerine karşılık vermek istedim. Kendimi kötü hissettim. Seyircilerle bunları paylaşmak istedim. Amacım hakaret etmek veya tehdit etmek değildi."

Haberin Devamı