Ekonomi JLL Türkiye’nin yeni Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörü Franc Neal

JLL Türkiye’nin yeni Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörü Franc Neal

Paylaş
JLL Türkiye’nin yeni Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörü Franc Neal

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı

Ticari gayrimenkul alanında profesyonel ve finansal hizmetler sunan JLL Türkiye’nin, Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörü 2013 yılından beri JLL Rusya’da görev alan Franc Neal oldu.

JLL Rusya’da yeni iş alanları geliştirme ve anahtar teslim projelerin yönetimi sorumluluğunu üstlenen Neal, aynı zamanda iş geliştirme süreçlerinin yönetimini başarı ile sağlamıştır. Rusya’da Avia Park Alışveriş Merkezi’nin kiralama koordinasyonu ve Adidas Rusya Merkez Ofisi proje yönetimi gibi büyük hacimli perakende ve ofis projelerinde görev alan Neal, JLL ailesine katılmadan önce benzer bir rolde CBRE Rusya Ofisi’nde çalıştı.

Aslen Amerikalı olan ve görevi nedeniyle son 8 senedir Rusya’da bulunan Franc Neal, Türkiye pazarının sahip olduğu talep ve yatırım potansiyeli ile başarılı projeleri hayata geçirmek için ideal piyasa şartlarına sahip olduğunu belirtiyor.


Haberin Devamı