Spor Jo 4 aylık imzayı attı

Jo 4 aylık imzayı attı

Paylaş
Jo 4 aylık imzayı attı

Jo 4 aylık imzayı attı

Galatasaray Kulübü, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin Brezilyalı futbolcusu Joao Alves De Assis Silva (Jo) ile sezon sonuna kadar kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Önceki gün geç saatlerde İstanbul'a gelen ve dün sabah sağlık kontrolünden geçirilip, tek başına çalışan, bu sabah da takımla birlikte idmana katılan Brezilyalı futbolcu için Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda imza töreni düzenlendi.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Murat Yalçındağ'ın katıldığı imza töreninde, sarı-kırmızılı kulübün artık geleneksel hale getirdiği üzere, kulübün eski futbolcularından Öner Kılıç da yer aldı. İmza töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan 23 yaşında ve 1.89 metre boyundaki forvet oyuncusu Jo, yeni takımında giyeceği 32 numaralı forması ve Galatasaray bayrağıyla medya mensuplarına poz verdi.

4 aylık imza atan Jo; "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum Haldun beyin benimle ilk konuşması sıcaktı. Ve beni buraya getirmek için çok çabaladı. Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyoruz. Ben şimdilik 4 aylık kiralığım. Buraya ilk geldiğimde taraftarın ilgisi, burada takım arkadaşlarımın bana karşı ilgisi kendimi iyi hissetmemi sağladı. Geleceğim ilerleyen günlerde görüşülecek bir konu.. Brezilya ve Rusya’da önemli başarılar elde ettim. İngiltere ligi zor bir lig. Zor bir lige geliyorsunuz. Zorluklar yaşadım. Burada bu sorunu yaşamayacağım. Elano burada takım arkadaşlarım bana yakın davranıyor. Buraya gelmeden önce üç gün idman yapmıyordum. Şimdi kendimi hazırlıyorum. Yarınki maça hazırım diyebilirim. Hocamızın şans vermesi halinde takımdaki yerimi alacağım." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DHA