Spor Jo: Gol atmak için buradayım

Jo: Gol atmak için buradayım

Paylaş
Jo: Gol atmak için buradayım

Galatsaray'ın yeni transferi Jo Alves. kendisini öyle tanımladı: "Ceza sahası içinde çok tehlikeliyim.Görevim gol atıp taraftarları mutlu etmek."

Transfer taarruzunu sürdüren Galatasaray’ın Manchester City’den sezon sonuna kadar kiraladığı Jo Alves, Galatasaray TV’ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı taraftarların havalimanında kendisini karşılamasıyla ilgili olarak “Dürüst olmam gerekirse, futbol hayatımda böyle bir ilgi görmedim” ifadesini kullanan Jo, transferi için “Çok çabuk gelişti ve düşünmeme gerek kalmadı. Galatasaray gibi bir ekipten teklif alınca, hemen gerçekleşti. Galatasaray’ın büyüklüğünü biliyordum. Elinde bulundurduğu kadrosunda önemli milli oyuncuları, İspanya’da çalışmış çok önemli kariyere sahip teknik direktörü var. Bu tip etkenler önemliydi benim için. Frank Rijkaard benim için çok önemli bir isim. Böyle önemli bir isimle çalışacağımdan dolayı memnunum” diye konuştu.

Haberin Devamı

23 yaşındaki golcü kendisiyle ilgili yorum yapmasının zor olduğunu vurgularken şöyle devam etti: “Ceza sahası içinde çok tehlikeliyim. Gol atmak için buradayım.

LİNDEROTH GÖNDERİLDİ

Galatasaray formasıyla başarılı olacağıma inanıyorum. Gollerimi atıp Galatasaray taraftarını mutlu etmek istiyorum. Beklentinin çok büyük olduğunu biliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu beklentiye cevap verebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

Dün sabah sağlık kontrolünden geçirilen Jo, Metin Oktay Tesisleri’nde ilk idmanını yaptı. Öte yandan Galatasaray, Linderoth’un sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.