Spor Jo gol şova hazır

Jo gol şova hazır

Paylaş
Jo gol şova hazır

Galatasaray'ın, Manchester City'den sezon sonuna kadar kiraladığı Jo imzayı attı, iddialı konuştu

Galatasaray, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City’nin Brezilyalı futbolcusu Joao Alves De Assis Silva (Jo) ile sezon sonuna kadar kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.

23 yaşındaki forvet oyuncusu, Galatasaray’a 4 aylık kiralık olarak geldiğini belirterek, “Taraftarın beni karşılaması ve takımın antrenmanda bana karşı ilgisi kendimi çok iyi hissetmemi sağladı. Galatasaray Kulübü’nün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, taraftarının ne kadar büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu tip faktörler transferimde etkili oldu” dedi.

Adaptasyon sorunu yaşamayacağını da dile getiren Jo, “Çünkü burada Elano var. Diğer takım arkadaşlarım da bana yardımcı olacaktır. Türkiye’ye gelmeden önce 3 gün antrenman yapmadım. Ancak 2 gündür iyi çalışıyorum. Frank Rijkaard görev verirse Gaziantepspor maçında oynamaya hazırım” dedi.

Yönetici Murat Yalçındağ ise Jo’nun kendini Avrupa’da da kanıtlamış, bir oyuncu olduğunu belirtip, “Önemli bir ismi daha Galatasaray’a kazandırdık. Onu Galatasaray’a kazandırdığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı