Efe Teksoy John Wick 2
HABERİ PAYLAŞ

John Wick 2

Haberin Devamı

2002 yılında çekilen ve 88 milyon dolar gişe elde eden John Wick’in devam filmi John Wick 2 vizyondaki yerini aldı. Başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı emekliye ayrılmış tetikçi John, maceralarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kez Roma sokaklarını birbirine katıp, mafya dünyasının en büyük isimlerine karşı kafa tutuyor. Keanu Reeves film boyunca büyük bir efor sarf ediyor ve beni en çok etkileyen kısım ise silahlı çatışma sahnelerinin durmaksızın devam etmesi. Havada uçuşan kurşunlardan izleyici adeta nefes alacak zaman dahi bulamıyor.

John Wick 2

ÖLÜM TACİRİ


Filmin konusu; Tetikçi John Wick (Keanu Reeves), hayat boyu yaptığı işten artık çekilmiş ve emekliye ayrılmıştır. Fakat Santanio (Riccardo Scamarcio), John’dan mafya konseyinin başına geçmiş olan kız kardeşi Gianna (Claudia Gerini)’yı öldürmesini ister. Teklifi geri çevrilen Santanio, John’un evini havaya uçurur. Bunun üzerine emekliye ayrılan John Wick, Santanio’yu ve tüm mafya üyelerini karşısına alarak tetikçiliğe geri döner.

GİŞENİN GALİBİ


John Wick 2

John Wick 2 filmi ülkemizde de çok büyük bir hayran kitlesine sahip. Box Office Türkiye verilerine göre 10-12 Şubat tarihlerinde 237.319 seyirciye ulaşarak haftasonu en çok izlenen yapım oldu. Keanu Reeves’in efsanevi bilim-kurgu serisi Matrix’ten sonra, suç dünyasının işlendiği yeni seri John Wick ile geri dönmesi mükemmel oldu. Herkesin merak ettiği “Acaba birinci film kadar iyi mi?” sorusu bence bu film ile cevabı adeta yapıştırıyor. Rahatlıkla söyleyebilirim ki; John Wick 2 kalitesini korumuş ve aksiyon da birinci filmin ötesine geçmiş.

EFSANELER BULUŞUYOR


John Wick 2

Keanu Reeves usta oyuncu Laurence Fishburne ile Matrix serisinden sonra ilk defa bir araya geldi. Filmde yeraltı dünyasının dilencilerine/evsizlerine hükmeden Bowery King rolünü canlandıran Fishburne, kelimenin tam anlamıyla bu rol için biçilmiş kaftan. Ayrıca Ian McShane’in suç dünyasına ait organizasyon olan Continental’i yöneten baron konumunda olması filme ağırlık katmış durumda…

John Wick 2

İyi Seyirler Dilerim…
Efe TEKSOY

Sıradaki haber yükleniyor...
holder