Magazin Joker'in sorgu sahnesi gerçek çıktı

Joker'in sorgu sahnesi gerçek çıktı

Paylaş
Joker'in sorgu sahnesi gerçek çıktı

Aktör Christian Bale'in daha önce yayınlanmamış bir röportajı ortaya çıktı. Bale, 2008'deki Batman Kara Şövalye filminin ünlü sorgu sahnesinde Joker karakterini canlandıran aktör Heath Ledger'ın gerçekten kendisine vurmasını istediğini belirterek "Adanmışlığı tamdı" dedi

Yönetmen Christopher Nolan'ın 2008 yapımı 'Batman: Kara Şövalye' filmiyle ilgili bilinmeyen bir ayrıntı su yüzüne çıktı.

'ROL DEĞİLDİ'


Filmde Batman'i canlandıran Christian Bale, film vizyona girmeden önce hayatını kaybeden Heath Ledger'ın canlandırdığı Joker karakterinin Batman tarafından sorgulandığı sahnede Ledger'ın 'rol yapmadığını' söyledi.

2008 yılında yapılan ancak yeni yayınlanan 'Batman Hayranlarının Ölmeden Önce Yapması ve Bilmesi Gereken 100 Şey' adlı kitapta yer alan röportajda Bale, Ledger'ın gerçekten kendisine vurmasını istediğini söyledi.


(Christian Bale​)

'DAYAK YEDİKÇE ZEVK ALIYOR'


Oscar'lı aktör Bale "Filmde de gördüğünüz gibi Batman Joker'i dövmeye başlıyor ve onun sıradan bir düşman olmadığını fark ediyor. Çünkü onu ne kadar döversem döveyim o bundan hoşlanıyor. Dayak yedikçe zevk alıyor. Heath de Joker ile aynı şekilde davranıyordu. Beni kışkırtıyor gibiydi. Ben ona "Biliyorsun sana gerçekten vurmam gerekmiyor. Vurmasam da aynı şekilde iyi gözükecek" diyordum. Ama o 'Devam et, devam et" diyordu" ifadelerini kullandı.

Bale sözlerini "Kendini yerden yere vuruyordu ve kendini savurduğu setin içindeki duvarda çatlak ve çukurlar oluştu. Adanmışlığı tamdı" şeklinde sürdürdü.

(Heath Ledger​)

EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU OSCAR'INI ALMIŞTI


Ledger film vizyona girmeden önce hayatını kaybetmiş ancak Akademi 2009'da onu 'En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ına layık görmüştü.


Haberin Devamı