Futbol Jordi Cruyff'tan Cengiz Ünder açıklaması
Paylaş
Jordi Cruyff'tan Cengiz Ünder açıklaması

Hollandalı efsane Johan Cruyff'un oğlu Jordi Cruyff, İtalyan devi Roma kulübünü ziyaret etti. Sportif direktör Monchi ile bir araya gelen Hollandalı, Cengiz Ünder ile ilgili açıklamalar da yaptı.

İtalyan devi Roma kulübünü ziyaret eden Jordi Cruyff, Çizme ekibinin genç yıldızı Cengiz Ünder ile ilgili açıklamalar yaptı. Cengiz'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunun altını çizen Cruyff, "Yetenekleri daha gelişmeye müsait. Çok genç yaşta büyük bir kulüpte oynuyor. İtalya gibi zor bir ligde çok iyi bir başlangıç yaptı. Ama daha önemlisi bundan sonra yapacakları" dedi.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder'in, sahip olduğu yetenekleri geliştirdiği ve çok çalıştığı takdirde daha da ileri gidebileceğini söyleyen Cruyff, "Bu çizgisini koruması lazım. Yetenk sahip olduğunuz bir özelliktir ama daha önemlisi, çalışıp kendinizi geliştirmektir. Cengiz, çizgisini korumalı ve daha ileri gitmek için çalışmalarını sürdürmeli" ifadesini kullandı.

İtalya'ya menajer Bayram Tutumlu ile birlikte geçen Jordi Cruyff, Roma'nın sportif direktörü Monchi ve bazı Romalı yöneticilerle de yemekte biraraya geldi. Cruyff'un, Roma'nın profesyonel ekibinde önümüzdeki dönemde görev alabileceği belirtiliyor.

Fanatik