Kültür - Sanat Jose Carreras, konser için İstanbul'a geliyor
Paylaş
Jose Carreras, konser için İstanbul'a geliyor

Jose Carreras, ‘Final World Tour’ kapsamında yapılacak konserle, İstanbul Ülker Sports Arena’da müzikseverlerle buluşacak

Tüm zamanların en büyük tenorlarından 3 Tenors’ün efsanevi ismi Jose Carreras, ‘Final World Tour’ kapsamında, 25 Mart’ta Ülker Sports Arena’da konser verecek. Ünlü tenor İstanbul’da vereceği bu konser ile jübile yaparak dünya turnesine de son verecek.


JOSE CARRERAS MÜZİKSEVERLERE EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞATACAK


73 Organizasyon ve Piu Entertainment organizasyonuyla ‘Huafon’ ana sponsorluğunda Ülker Sports Arena’da konser verecek olan efsanevi tenor Jose Carreras’a, sahnede soprano Simge Büyükedes eşlik ederken, ‘İstanbul Senfoni Orkestrası’nın orkestra şefliğini de Roberto Molinelli üstlenecek.


JOSE CARRERAS’TAN İSTANBUL’LU MÜZİKSEVERLERE MESAJ VAR


Konsere gelmeden önce İstanbullu müzikseverlere selam gönderen Jose Carreras, “25 Mart’ta İstanbul’da tekrardan sahneye çıkacağım için çok mutluyum. ‘A Life In Music’i kutlamak için sizi de orada görmeyi ümit ediyorum” dedi.



Jose Carreras’ın dünya turnesine son vereceği bu çok özel konser müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı vaad ediyor.

Biletler Biletix’te...

Haberin Devamı