Spor Jose Mourinho için flaş yorum: Tükürdüğünü yaladı

Jose Mourinho için flaş yorum: Tükürdüğünü yaladı

Paylaş
Jose Mourinho için flaş yorum: Tükürdüğünü yaladı

Manchester United'la Avrupa Ligi Kupası'nı kazanan Mourinho, 4. üst düzey kupasını kaldırırken, yaptığı hareketle alay konusu oldu! Sebebi ise sivri dili....

Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmanın kendisini tatmin etmeyeceğini belirten Mourinho, "UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmak benim için büyük bir hayal kırıklığı olur. Oyuncularımın, Avrupa Ligi'ni hedeflemelerini istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Mourinho kendisi için UEFA Şampiyonlar Ligi'nden sonra en önemli kupanın lig şampiyonluğu olduğunu da sözlerine eklemişti.

TAM 4 YIL SONRA...


Bu açıklamadan 4 yıl sonra Avrupa Ligi'nde finale çıkan Mourinho istemediği kupayı bir kez daha kazandı. Hem de öyle büyük bir sevinç yaşadı ki sosyal medyanın da diline düştü.

Mourinho'nun kupaya değil önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını elde etmesine sevindiğini belirterek Portekizli teknik adamla dalga geçtiler. Bazı yorumlar da ise Mou'ya tepki gösterildi ve 'Tükürdüğünü yaladı' benzeri ifadeler kullanıldı.2003 yılında Porto ile o zamanki adı "UEFA Kupası" olan Avrupa Ligi'nde zirveye çıkan, sonraki sezon yine Porto, 2010'da ise İnter ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Portekizli, 2017'de bir kez daha Avrupa Ligi'ni kazanarak 4.önemli kupasını kaldırdı.

İngiliz medyası da bu başarıyı 'Special 4' ve 'Fourinho' benzetmeleriyle okuyucularına duyurdu.

(Hürriyet)


Haberin Devamı