Spor Jose Sosa Beşiktaş'ta

Jose Sosa Beşiktaş'ta

Paylaş
Jose Sosa  Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın yeni transferi Jose Sosa, Beşiktaş tarafından KAP'a bildirildi. Arjantinli futbolcu, bugün İstanbul'a geldikten sonra ayağının tozuyla yarın sabah sağlık kontrolüne girecek

Siyah Beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği 10 numara transferinde mutlu sona ulaştı. Beşiktaş'ın dün anlaşmaya vardığı ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği Metalist Kharkiv'li Jose Sosa'nın, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a ayak bastı. Kulüp yetkilileri ve taraftarlarca karşılanan 29 yaşındaki futbolcunun, yarın sabah saat 09.00'da Fulya Acıbadem Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Siyah Beyazlı camiaya bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Haberin Devamı

JOSE SOSA KİMDİR?

Sağ kanat, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında görev yapan Arjantinli futbolcu, kariyerine Estudiantes'te başladı. Ülkesinde yıldızı parlayınca Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sosa, 2007-2008 sezonunun başında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde beklenen performansa ulaşamayan yıldız, 2009-2010 sezonunu Estudiantes'te kiralık olarak geçirdi. 2010-2011 sezonunda ise Napoli'ye transfer oldu. Burada da 1 sezon geçirdikten sonra Metalist Kharkiv'e geçti. İki buçuk sezon Ukrayna'da forma giydikten sonra Atletico Madrid tarafından kiralandı. Atletico'nun La Liga şampiyonu olan ve Şampiyonlar Ligi finali oynayan kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı