Spor Josue Bursaspor'da kalmak istiyor

Josue Bursaspor'da kalmak istiyor

Paylaş
Josue Bursaspor'da kalmak istiyor

Bursaspor'un Portekizli futbolcusu Jouse Filipe Soares Pesqueira, önemli açıklamalarda bulundu.

Bursaspor’un Portekizli futbolcusu Josue Filipe Soares Pesqueira, ligin 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmanın diğer maçlardan daha zor olmayacağını söyledi.
Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan habere göre, Josue, kendilerini zor bir karşılaşmanın beklendiğini ancak bu maçın Kardemir Karabükspor, Kasımpaşa ya da Gençlerbirliği maçlarından daha zor olmadığını belirtti.

Josue, şöyle devam etti:


"Fenerbahçe ile oynamak ayrı bir zorluk katmıyor. İyi hazırlanıp, diğer karşılaşmalarda olduğu gibi güzel sonuç alacağız. Bu karşılaşma ligdeki diğer maçlar kadar önemli. Ne onlardan daha az ne de daha fazla önemli. Üstümüzdeki takımları yenememe gibi bir istatistiğimiz var. Üstümüzdeki takımlara karşı bu sezon galibiyet alamadık. Ama bu karşılaşma bizim için ligden düşmek veya şampiyon olmak gibi bir fark oluşturmayacak. Üstümüzdeki takımlara karşı daha iyi performans gösterdik. Aynı şekilde hazırlanacağız. Elimizden geleni yapacağız. Umarım sonucu da çıkartabiliriz."

"Takım bu sezon oldukça üretken bir futbol sergiliyor. Senin bu üretkenlikteki payın nedir?" sorusuna Jouse, "Özel bir payım var mı, bundan emin değilim. Ama başarı ve üretkenlikle payı olan kimse varsa, bu da takım birliğidir. Grubun sakinlik içinde barındırdığı arkadaşlıktır. Biz her şeyi beraber düşünüp, karar alıyoruz. Bu da bizi başarıya götürüyor. Ama ben de grubun bir parçası olarak üretkenlikte fayda sağlamaya çalışıyorum" diye yanıt verdi.

Yeşil-beyazlı oyuncu, "Türkiye’deki hakemleri nasıl değerlendiriyorsun?" şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi:

"Hakemler konusunda yorum yapmak benim görevim değil. İkincisi de futbolda iyi ve kötü futbolcular var. Hakemler de futbolun bir gerçeği. Hakemleri de iyi hakemler ve kötü hakemler olarak ayırabiliriz. Ama bu sadece Türkiye ile alakalı bir durum değil. Benim ülkem veya dünyadaki diğer liglerde de öyle. Özellikle hakemlerin maçın içinde çok büyük değişkenlik göstereceğini düşünmüyorum."
Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek Josue, şunları kaydetti:

"Benim bildiğim tek şey Bursaspor ile bu sezon 31 Mayıs’a kadar sözleşmemin olduğu. O zamana kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Tabii ki bazı şartlar benim elimde değil. Ben Bursaspor’da olmaktan çok mutluyum. Porto ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Kulüpler oturur, konuşur ve anlaşırlarsa eğer, sadece benim görüşüme kalırsa, ben burada ve kulüpte oynamaktan mutluluk duyuyorum."

AA

Haberin Devamı