Magazin J.R.'ın külleri nereye serpilecek?

J.R.'ın külleri nereye serpilecek?

Paylaş
J.R.'ın külleri nereye serpilecek?

1980'lerin efsane dizisi Dallas'ta entrikacı 'J.R. Ewing'i canlandıran ve bu hafta yaşamını yitiren oyuncu Larry Hagman'ın külleri dizideki Southfork Çiftliği'ne serpilecek

'Dallas' dizisinin başrollerinden 'J.R. Ewing'i canlandıran Larry Hagman, bu hafta başında yaşamını yitirdi. Hagman'ın küllerinin dizideki Southfork Çiftliği'ne serpilmesi planlanıyor.

Hagman'ın uzun süreli menajeri ve arkadaşı Gene Yusem de bu planı doğruladı. Yusem, "Larry bu fikri severdi" dedi.

Medical City Dallas Hastanesi'nde kanser hastalığı nedeniyle yaşama veda eden 81 yaşındaki ABD'li oyuncu Larry Hagman'e 1992'de siroz teşhisi konuldu. Hagman, 1995 yılında karaciğer kanseri nedeniyle organ nakli ameliyatı geçirdi.

İLK ÖNCE ASTRONOT OLDU


Oyunculuk kariyerine 1960'larda başlayan ve 'I Dream of Jeannie' dizisinde canlandırdığı astronot Tony Nelson karakteri ile ön plana çıkan Hagman, J.R. Ewing karakteri ile dünya çapında ün kazandı.

'Dallas' dizisi, 1978-1991 yılları arasında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede gösterildi ve büyük ilgiyle izlendi. Gösterildiği ülkelerde gündemi değiştirecek kadar merakla izlenen dizide başrolü Hagman'ın yanı sıra (J.R), Patrick Duffy (Bobby), Victoria Principal (Pamela) ve Linda Gray (Sue Ellen) üstleniyordu.

Hagman'ın hayat verdiği J.R. karakterinin 1980 yılında vurulduğu bölüm, televizyon tarihinin en çok seyredilen bölümlerinden biri oldu.

Haberin Devamı