Spor Judonun kalbi İstanbul'da atacak

Judonun kalbi İstanbul'da atacak

Paylaş
Judonun kalbi İstanbul'da atacak

30-31 Ekim 2010'da İstanbul'da yapılacak Dünya Takımlar Judo Şampiyonası öncesi, Dünya Judo Federasyonu Başkanı Marius L. Vizer, İstanbul'a geliyor

Ekim ayında dünyanın en güçlü takımları İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Bu nedenle Dünya Judo Federasyonu (IJF) Başkanı Marius L. Vizer ve Spor Direktörü Vladimir Barta 6-9 Nisan tarihinde İstanbul'da bir dizi inceleme ve temasta bulunacak.

Aynı zamanda Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir Putin'in yakın dostu olan Başkan Vizer, 30-31 Ekim 2010 Tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Dünya Takımlar Şampiyonası öncesi, Türkiye Judo Federasyonu ile görüşmeler yapacak ve incelemelerde bulunacak.

Görüşmelerde, havaalanı, salon, otel, ulaşım mesafeleri, maçların televizyon aracılığıyla verilmesi halinde yayıncı kuruluşla görüşme gibi konular ve organizasyon ele alınacak

Ayrıca, bu vesileyle Türk Judosu için de gerekli girişimler yapılarak, özellikle Uluslararası Boğaziçi turnuvasının Dünya Kupası kategorisinde olması için gerekli temaslarda bulunulacak.

Üç gün sürecek program çerçevesinde, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve federasyon yöneticileri, yabancı heyete eşlik edecek.

İSTANBUL/DHA

Haberin Devamı