Magazin Jüriyi şaşırttı

Jüriyi şaşırttı

Paylaş
Jüriyi şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın da beraber jürilik yaptığı Yetenek Sizsiniz'de 'Gangnam Style' dansı yapan Minik Okan geceye damgasını vurdu

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2 Aralık 2012 Pazar akşamı yeni bölümü ile hayranlarını yine herzaman olduğu gibi çoşturdu. Minik Okan'ın Gangnam Style dansı orijinalini aratmayacak cinsten.

Haberin Devamı

YETENEK SİZSİNİZE RENK KATTI

Yetenek Sizsiniz'de geceye damgasını vuran Okan Şenyuva'nın yarışmaya katılmadan önce evde yaptığı hazırlık da bir hayli eğlenceli. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılan 7 yaşındaki Okan Şenyuva 'Gangnam Style' dansı ile izleyenleri büyüledi. Okan sergilediği performansı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden üç evet almayı başardı. 'Yetenek Sizsiniz Türkiye ' birbirinden renkli yarışmacılarıyla geceye renk kattı.

OKAN 2. TURDA

Yetenek Sizsiniz Türkiye'de 'Gangnam Style' rüzgarı esti. 7 yaşındaki Okan Şenyuva yaptığı Gangnam Style dansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Okan Şenyuva sergilediği performansıyla herkesin beğenisini topladı. Okan Şenyuva sergilediği performansı ile Yetenek Sizsiniz Türkiye jürisinden üç evet alarak 2. turun yolunu tuttu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'ın da beraber jürilik yaptığı Yetenek Sizsiniz'de 'Gangnam Style' dansı yapan Minik Okan geceye damgasını vurdu.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8311","8311","201212","8311-10.jpg");