Magazin Justin Bieber 20 striptizciyle parti düzenledi

Justin Bieber 20 striptizciyle parti düzenledi

Paylaş
Justin Bieber 20 striptizciyle parti düzenledi

Yaşı ilerledikçe çılgınlıklarının dozu da artan genç şarkıcı Justin Bieber uslanmıyor

Şarkıcı sosyal medya üzerinden paylaştığı müstehcen fotoğraflar, konserlerine geç çıkması ya da esrar kullanırken görüntülenmesi gibi konularla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Müzik kariyerine çocuk şarkıcı olarak oldukça masum bir başlangıç yapan Justin Bieber, yaşı ilerledikçe çılgınlıklarının dozunu artırdı. İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; Yaptığı hareketler ve açıklamaları ile henüz çok genç olduğunu sık sık hissettiren Bieber'ın geçtiğimiz günlerde Los Angeles, Calabasas’taki evinde verdiği ‘Great Gatsby’ (Muhteşem Gatsby) temalı partisinde en az 20 striptizci olduğu ortaya çıktı.

19 yaşındaki şarkıcı, rapçi Chris Brown, boksör Floyd Mayweather gibi ünlü isimlerin katıldığı partideki kızlara cömert davrandı ve 10 bin doları (20 bin 115 TL) aşkın bahşiş verdi.Bieber'in partisine katılan sadece bir striptizcinin 1300 dolar (2615 TL) topladığı, dolgun göğüslü striptizcilerin seçildiği belirtildi. Partide ayrıca bol miktarda alkol ve esrarın da olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Söz konusu parti aynı zamanda gürültü nedeniyle şarkıcının komşularının üç kez polise ihbarda bulunmalarına yol açmıştı.