Magazin Justin Bieber: Selena Gomez reklam peşinde

Justin Bieber: Selena Gomez reklam peşinde

Paylaş
Justin Bieber: Selena Gomez reklam peşinde

Justin Bieber, eski sevgilisi Selena Gomez’in The Weeknd’le ilişkisi hakkında sert konuştu: Selena’nın tek derdi reklamını yapmak

Geçtiğimiz günlerde samimi bir şekilde görüntülenen Selena Gomez ve ünlü şarkıcı The Weeknd‘in birlikteliği müzik dünyasını fena karıştırdı. The Weeknd’in eski sevgilisi model Bella Hadid’in Selena Gomez’i sosyal medyada takip etmeyi bırakmasının ardından şimdi de Gomez’in eski sevgilisi Justin Bieber topa girdi.

Paparaziler tarafından eski kız arkadaşının özel hayatıyla ilgili sorulara maruz kalan Kanadalı şarkıcı sessizliğini koruyor gibi görünse de ona yakın kaynaklar çoktan TMZ’ye konuştu.



Buna göre Bieber; Gomez'in sadece ilgi çekmeye çalıştığını düşünüyor.

YENİ ALBÜM İÇİN...


Selena’nın The Weeknd’i tanıtım amaçlı kullandığını düşünen ve bu yüzden onunla birlikte olduğunu iddia eden Justin Bieber'a göre "Daha önce de Zedd ile samimi görüntüler veren güzel şarkıcının yeni albümü için promosyona ihtiyacı var.

Selena Gomez ile Justin Bieber arasında son olarak Sofia Richie yüzünden polemik yaşanmıştı. Selena Gomez'in hayranları Kanadalı şarkıcının sevgilisi hakkında yorumlar yazınca Justin Bieber onlara tepki göstermiş, Selena Gomez de tartışmaya katılmıştı. Bunun üzerine Justin Bieber 77 milyon takipçisi olan Instagram hesabını kapatmıştı.

Justin Bieber'a yakın kaynakların sızdırdığı reklam iddiaları üzerine Selena Gomez'in ne diyeceği merak ediliyor. Hatta yeni bir polemiğin Gomez-The Weeknd ilişkisinden daha fazla ilgi çekeceği konuşuluyor.

Haberin Devamı