Magazin Justin Bieber söylentileri yalanladı

Justin Bieber söylentileri yalanladı

Paylaş
Justin Bieber söylentileri yalanladı

Dünya turnesini 3 ay erken bitirme kararı alan ve 14 konserini iptal eden Justin Bieber, hakkında çıkan söylentilere cevap verdi.

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, 'Purpose' turnesini ani bir kararla bitirdiğini açıklamıştı. Bu durum tüm müzik piyasasında büyük yankı uyandırdı. TMZ.com'a konuşarak, yarıda kesmiş olduğu dünya turnesine devam edemeyeceğini açıklayan Bieber için 'tükenmişlik sendromu yaşıyor' söylentileri ortaya atıldı. Genç yıldızın konserlerini iptal etmesi, müzik dünyasına veda edeceği yönünde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Yine TMZ'nin yaptığı bir açıklamaya göre Justin Bieber bu söylentileri reddetti ve müzik dünyasına en kısa zamanda döneceğinin sözünü verdi. 23 yaşındaki Bieber "Hayal kırıklığına uğrayan ya da ihanete uğramış gibi hisseden herkesten özür dilerim. İki yıldan beri turnedeyim. Artık dinlenmek, biraz rahatlamak ve bisiklete binmek istiyorum" şeklinde konuşarak uzun bir molaya ihtiyacı olduğunu söyledi.

Ancak görülen o ki pek çok kişi onun bu açıklamasına inanmadı. Yaptığı bu açıklamanın ardından dedikodu kazanı kaynamaya devam etti ve onun inancını da içeren birçok yeni söylentinin ortaya çıkmasına neden oldu.


KARARINI KİLİSE Mİ ETKİLİYOR?


TMZ'den gelen başka bir habere göre Justin Bieber, hayatını Hristiyanlığa adamak için turneyi iptal etme kararı aldı.
Justin Bieber'ın inancına sıkı bir şekilde bağlı ve Hilsong Kilisesi'nin Carl Lentz isimli papazı ile son derece yakın olduğu biliniyor.
İkili birbirini son zamanlarda sıkça görüyor ve Lentz'in Bieber'ın kararını değiştirmiş olabileceği iddia ediliyor. Ancak yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre Bieber, papazdan inancıyla ilgili durumlar dışında hiçbir tavsiye almamış ve konserlerini iptal etmesinin sebebi Lentz değilmiş. Bieber'ın gelecek günlerde atacağı adımın ne olacağı merak konusu...


Justin Bieber tükenmişlik sendromu mu yaşıyor?



Justin Bieber’a hayranı ayakkabı fırlattı

Haberin Devamı