Spor Juventus, Benitez'e yöneldi

Juventus, Benitez'e yöneldi

Paylaş
Juventus, Benitez'e yöneldi

Juventus, teknik direktör arayışlarını İngiliz takımlarından Liverpool'u çalıştıran İspanyol teknik adam Rafael Benitez üzerinde yoğunlaştırdı

İtalyan spor gazetelerinin İngiliz basınına dayandırarak verdiği haberlerde, son 6 maçta 5 yenilgi alan Juventus’un teknik direktörlüğe İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’u çalıştıran İspanyol Rafael Benitez’i getirmeyi planladığı belirtildi.

Haberlerde, "Kırmızılar" olarak anılan Liverpool ile İspanyol teknik adam arasında, ligde alınan kötü sonuçlar ve kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunlar nedeniyle bir ayrılığın muhtemel olacağı yazılırken, 49 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının avukatı Manuel Garcias Quilon da yaptığı açıklamada, "Benitez’in Liverpool ile sözleşmesi var. O, Steven Gerrard gibi, Fernando Torres gibi, Anfield Road’un önemli simgelerindendir. Ben kimseden bir şey duymadım. Ancak futbol çok hızlı değişiyor. Bir kaç ay sonra neler olabilir bilmiyorum" dedi.

Juventus-Benitez yakınlaşmasının Haziran ayında, gelecek sezon için gerçekleşebilme olasılığının daha yüksek olduğu öne sürüldü.

HİDDİNK VE ERİKSSON TEMASI

Bu arada siyah-beyazlı takım yöneticilerinin teknik direktör arayışlarını bir kaç farklı koldan yönettikleri, Hollandalı teknik direktör Guus Hiddink ve İngiltere 2. Lig takımlarından Notts County’de futbol direktörlüğü görevini yürüten İsveçli Sven Goran Eriksson ile temasta oldukları kaydedildi.

Haberin Devamı