Spor Juventus dibe vurdu

Juventus dibe vurdu

Paylaş
Juventus dibe vurdu

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Juventus ile Real Madrid berabere kaldı, İtalyan ekibi son sıraya geriledi

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Juventus ile Real Madrid berabere kaldı, İtalyan ekibi son sıraya geriledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'nda İtalyan ekibi Juventus ile İspanyol temsilcisi Real Madrid karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Ev sahibi Juventus'un gollerini 42. dakikada penaltıdan Arturo Vidal ve 65. dakikada Fernando Llorente kaydetti. Real Madrid'in golleri ise 52. dakikada Cristiano Ronaldo ve 60. dakikada Gareth Bale'den geldi.

Bu arada İngiliz hakemi Howard Webb'in Real Madridli Raphael Varane ile Juventuslu Paul Pogba arasındaki mücadeleye penaltı çalması tartışma yarattı. Öte yandan 52. dakikada Real Madridli Xabi Alonso'nun bir şutu direkten döndü.

Cristiano Ronaldo, Juventus ağlarını havalandırmasının ardından Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti. Devler Ligi'nde gruplarda 8. golüne imza atan Ronaldo, bu istatistiğin altına imza atan dördüncü isim oldu. 2002-2003 yılında Hernan Crespo ve Filippo Inzaghi ile 2004-2005 yılında Ruud van Nistelrooy grup maçlarında 8'er gol atan isimler olmuştu.
Zorlu maçtaki beraberliğin ardından puanını 3 yapan Juventus son sıraya geriledi. Real Madrid sie 10 puanla liderliğini sürdürdü.

Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki hafta maçında Juventus, 27 Kasım tarihinde Kopenhag'ı ağırlayacak. Real Madrid ise aynı gün temsilcimiz Galatasaray'ı konuk edecek.

Haberin Devamı