Spor Juventus'ta hedef Forlan

Juventus'ta hedef Forlan

Paylaş
Juventus'ta hedef Forlan

Juventus, Uruguaylı golcü futbolcu Diego Forlan'ı kadrosuna katmak için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Transferin hızlı takımı Juventus’un son gözdesi, İspanya’nın Atletico Madrid takımında forma giyen 31 yaşındaki golcü Diego Forlan oldu.

Almanya’nın Wolfsburg takımının golcüsü Boşnak Edin Dzeko ile uzun süre ilgilenen, ancak sonuç alamayan siyah-beyazlı takım, golcü arayışlarını Avrupa kupalarındaki tecrübesi nedeniyle Forlan üzerinde yoğunlaştırdı.

Atletico Madrid’in geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’ni kazanmasında ve Uruguay Milli Takımı’nın 2010 Dünya Kupası’nda yarı finale kadar gelmesinde büyük payı olan Diego Forlan için Juventus’un 18-20 milyon arasında bir ücreti gözden çıkardığı belirtildi.

Juventus ve Atletico Madrid kulüpleri arasındaki görüşmelerde, Forlan’a karşılık Thiago ve Grosso’nun adları takasta geçti. İspanyol ekibinin, sol bek Grosso’nun takasta kullanılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

DİEGO KALMAK İSTİYOR

Bu arada, Juventus’un Brezilyalı yıldız futbolcusu Diego da, "Skysport" kanalına yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı kulüpte kalmak istediğini bildirerek, "Genel direktör Marotta ve teknik direktörümüz Del Neri ile görüştüm.

Burada kalmak istiyorum. Buradayım çünkü, burası olmak istediğim yer. Bu yönüyle her şey açık. İsmimin transfer söylentilerine karışmasından rahatsızım" dedi.

CAVANİ NAPOLİ’DE GİBİ

Serie A’nın flaş takımlarından Napoli, önemli bir transfere imza atmak üzere. Napoli’nin Palermo’da forma giyen 23 yaşındaki Uruguaylı forvet Edison Cavani’yi renklerine bağlamaya çok yakın olduğu belirtiliyor.

Cavani’nin kendisini Napoli’ye bağlayan sözleşmeyi faks yoluyla imzaladığı ancak faksın henüz kulübe ulaşmadığı kaydedildi. Uruguaylı golcünün bugün basının karşısına çıkarak, Napoli’ye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı