Gündem 'Kabataş saldırısı' iddiası 'Zehra gelin'in ilk şikayeti değilmiş

'Kabataş saldırısı' iddiası 'Zehra gelin'in ilk şikayeti değilmiş

Paylaş
'Kabataş saldırısı' iddiası 'Zehra gelin'in ilk şikayeti değilmiş

Gezi Parkı olayları sırasında Kabataş'ta bir grup tarafından tacize uğradığını iddia eden Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelini Zehra Develioğlu'nun önceki yıllarda 'taciz' iddiasıyla yaptığı şikâyetlerin birinde sanık beraat etmiş, diğerinde takipsizlik kararı verilmiş

Cumhuriyet Gazetesi'nden Canan Coşkun'un haberine göre; Gezi Parkı olayları sırasında Kabataş’ta bebeği yanındayken üstleri çıplak ve eldivenli olan 20-30 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını, darp edildiğini ve düşürüldükten sonra üzerine idrar yapıldığını iddia eden Zehra Develioğlu'nun 2010’da da başka bir olayda şikâyetçi olduğu öğrenildi.

'SELEKTÖRLE TACİZ İDDİASI'

Genç kadının kendisini ‘selektörle taciz ettiği’, ‘araçla sıkıştırıp takip ettiği’ iddiasıyla şikâyetçi olduğu Arif Y. hakkında 1 yıla kadar hapis istemli dava açıldı. Yargılama sonrası Arif Y., delil yetersizliğinden beraat etti.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Öte yandan Zehra Develioğlu'nun, 2011’de de kapısına gelip kendisine evrak imzalatmak isteyen bir kişiden şikayetçi olduğu öğrenildi. Savcılık soruşturmaya takipsizlik kararı verdi.

Haberin Devamı

Zehra Develioğlu'nun Kabataş ile ilgili iddiası ise emniyet raporuyla yalanlanmıştı.