Dr. Haydar Dümen Kabusa dönüşmesin
HABERİ PAYLAŞ

Kabusa dönüşmesin

Haberin Devamı

İlk gece tecrübesiz, ne yapacağını bilemeyen bir erkek ile korkutulmuş kız karşı karşıya kalıyor. Elbette işler karışıyor. Çoğu kez erkeğin gururu kırılıyor, kız gözyaşına boğuluyor. Gençler, acele etmeyin, ikinci, üçüncü gece olsun ne çıkar?

BÖYLE SORU YOK!

Şişme kadın daha çekici

23 yaşındayım, ilişkiye girmek istiyor, korkuyorum. Şişme kadınla ilişki yaşıyorum. Onu çekici buluyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, meydanların eri, yiğitlerin önderi olarak sizler neden korkarsınız ki? At üstünde Malazgirt’ten giren, süngüsüyle düşmanı denizlere döken sizlere korku yakışıyor mu da ruhsuz lastiklere takılıyorsunuz? Asıl korkum ondan gelebilir. Ya bir gece patlayıverirse? Mahalleli de terörist bastı diye sokağa dökülürse ne yapacaksın? Pencereden “Komşular korkmayın, tutayrim oni” mi diyeceksin? Değerli okurum, doğal olmayan yerlerde dolaşmayın, ruhsuz ilişkilere alışmayın.

Küçültme imkanı var mı?

22 yaşındayım. Penisim 15 santim. Bence normal ama kız korkuyor. Sevgilim korktuğu için birlikte olamadık. Penis küçültücü var mı?

CEVAP

Vallahi billahi yetmiyor da hem vallahi hem billahi diyerek sözlerime başlıyorum değerli okurum. Sonunda senin gibisini de gördüm. Artık ölsem gam yemem. Sen ki normal, dahası normalden büyük olan organlarını küçük gören, büyütmek isteyenlere karşı çıktın meydana, nam saldın cihana. Vur davulcu davulu!

Sevgilisini kazanmak için normal organını kurban etmeye hazır bir delikanlı var karşınızda. Sevginin bundan büyüğü olmaz. Hâlâ kız 3 santime kadar ufalsın derse kıyamam sana, o kızın da korkusunun okurum canına!!!

Fantezi yapalım istiyorum

35 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Ben fantezi yapalım istiyorum ama karımın umrunda değil. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, otur muhabbet edelim. Şu kalleş dünyanın bir ucundan girelim, öbür ucundan çıkalım. 28’inde evlendin. “Aradığımı buldum” diyerek kadının koynuna girdin. Hani o her gece olmasını düşlediğin rüyana bile nazar değdi, başını da kader eğdi. İlişki sayısını azalttın, yatarken kadınının başının neden ağrıdığını anlamadın.

Bazen gereksiz kızgınlıklar, bazen de “Ben yoruldum, sana teslimim” sözlerini çözemedin. Çünkü kadının bu konuda buzdolabından çıkmış muhallebi gibiydi. Yıllar geçiyor, erkeklik dorukta, sıra fantezilerde. Haklısın ama kadının aklı ise ev işlerinde.

Sevgilim korkuyor

6 ay sonra kız arkadaşımla evleneceğim. İkimizin de hiç cinsel deneyimi yok. Kız arkadaşım cinsellikten korktuğunu söylüyor. Ben ilk gecemizin mutlu geçmesini istiyorum. Bunun nasıl sağlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ilk gece ikiniz de beklediğinizi bulamayacaksınız. İlk gece bu kadar hasreti ve önem niye? 2-3 gece sonra olsa ne olacak? Kız kendi huzurunu bulsun. Korkularından kurtulsun. Sen aç kurtlar gibi üzerine atlama. Kadını büküp katlama. İlk gün için yapacağın şey bu. Kadının hazır olduğu bir gün sıcak ve yumuşak yaklaş.

Zevk çok ama orgazm olamıyorum

33 yaşında kadınım. Çok zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, dert edecek bir sorun değil. Kadınların organik yapısı genellikle böyle. Yani ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Bu sırada klitorisi devreye sokmak ya da fantezilerini seçip değerlendirmek işe yarayacaktır.

Sevgilim gebe kalır mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşım da 20 yaşında. İlişkiye girdik, sabah kızdan kan gelmişti. Acaba ilk seferde çocuk olma ihtimali var mı? Eğer kız arkadaşım hamile ise ne yapacağız?

CEVAP

Değerli okurum, gebe kalma ihtimali.

1) Yüzde 100.

2) Binde bir.

3) Onbinde bir...

Şu anda onu ancak fallar bilir. Eğer kız gebe kalmışsa, adet dönemi de 20 gün geçmişse gebelik testi yapılır. Testte gebelik çıkarsa, çok geç kalmadan, 1-2 ay içinde çaresine bakarsınız.

Yırtılmış olabilir mi?

Erkek arkadaşımla yüzeysel ilişkiye girdim ama kıyafetlerimiz üzerimizdeydi. Benden kahverengimsi sıvı geldi. Adetim 2 gün önce bitmişti. Kızlık zarıma zarar mı geldi?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kanı tam kırmızı ama koyu değil. Bazen de açık kırmızı biçimde gelir. Anlattığın ilişkilerden de zar kanamaz. Gelen kan, rahimde kalan son adet birikimlerinin artıklarıydı. Ortada bir sorun yok. Boş yere üzülme.

Eğrilik düzelir mi?

16 yaşındayım. Penisim aşağı doğru eğri duruyor. Hem küçültmek hem de düzleştirmek istiyorum. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, biraz büyü. Penisi kullanma zamanın gelsin, şimdi penis uslu uslu yerinde dursun. Eğrilik operasyonla düzelir. Ama büyüklüğü küçülmez. Şu anda sana da bir zararı yok.

Boyu yeterli mi?

20 yaşındayım ve penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemeyeceğimi düşünüyorum. Acaba bu doğru mu? Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyor, yoruluyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Mastürbasyonun fazla. Korkmadan göğsünü gere gere ilişkiye girebilirsin.

Telefonda boşalıyorum

Kız arkadaşımla telefonda normal bir konuşma yaparken bile boşalıyorum, zevk suyu geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, zevk suyu ile meniyi birbirinden ayırmak gerekir. Zevk suyu kayganlaştırıcı özelliğe sahip olup cinsel birleşmeyi kolaylaştıran bir salgıdır. Tıpkı ağzımızdaki tükürüğün lokmaları yumuşatması gibi. Özel bir görevi vardır. Bunun bedene zararı yoktur. Cinsel tahrikten kaynaklanır. Bir tür sağlık işaretidir. Ama irade zayıflığını disipline etmen ve olgunlaşman gerekiyor.

Anne olamazmışım

19 yaşında kızım. Birkaç senedir mastürbasyon yapıyorum. Duydum ki evlendiğim zaman çocuğum olmazmış. Tüm bunlar doğru mu?

CEVAP

Sevgili okurum, haftada birkaç mastürbasyonun sana bir zararı yok. Üstelik bana yazdığın korkuların tıpta hiç yeri yok.

Kızlık zarım kanadı mı?

25 yaşındayım. 4 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. Ama vajinama bir şey girmemişti. O gün de adet kanamam yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmeye de gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

Kızlık zarı zarar görür mü?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yapmak hiç aklıma gelmedi. Sizce bir zararı var mı? Yapsam kızlık zarım zarar görür mü?

CEVAP

Sevgili yavrum, biraz aklına gelsin canım. Ruh, beden ve organ senin. Artık uyuyan melekleri ya da devleri uyandırma zamanıdır. Böylece kendine cinselliğine, duygularına ve duyularına alışırsın. Tekniğini sana iç güdülerin söyler.

GÜNÜN SÖZÜ

Özgürlüğü boğan yağlı urganlar istemiyorsan eğer ayağa kalkmayı ve başını dik tutumayı öğren

Sıradaki haber yükleniyor...
holder