Gündem Kaçak içki imalatçısı ne dedi?

Kaçak içki imalatçısı ne dedi?

Paylaş
Kaçak içki imalatçısı ne dedi?

İstanbul'da kaçak içki imalathanesine baskın yapılan adam kendini bu sözlerle savundu!

Sultanbeyli'de sahte içki imalatı yapıldığı tespit edilen eve yapılan operasyonda piyasaya sürülmek üzere çok sayıda sahte rakı, viski, ile sahte bandrol ve içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. İmalatçı, 'Satıcı değil, içiciyim' diyerek kendini savundu!

Evde sahte içki imal edildiği yönünde ihbar alan Sultanbeyli Asayiş Büro ekipleri, mahkemeden arama kararı çıkartarak, R.G isimli vatandaşın evine operasyon yaptı.

Ev ve bahçede yapılan aramada sahte içki imalatında kullanılan iki adet alkol ölçme derecesi, çok sayıda sahte bandrol, viski ve rakı esansları, renklendirici, selülozik ve sentetik tiner, çok sayıda boş rakı ve viski şişesi, plastik bidon içerisinde etil alkol ile sahte viskinin yanı sıra piyasaya sürülmek üzere doldurulduğu tespit edilen yaklaşık 200 adet rakı şişesi 20 adet viski şişesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak R.G gözaltına alınarak Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Sahte alkol imal etmekten 4 sabıkası bulunduğu belirlenen R.G, sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada basın mensuplarına evinde yakalanan yüzlerce sahte içki ile ilgili olarak, "Satıcı değilim içiciyim" dedi.

Ramazan EĞRİ / İSTANBUL DHA

Haberin Devamı