Gündem Kaçak rakı baskınında şok iddia

Kaçak rakı baskınında şok iddia

Paylaş
Kaçak rakı baskınında şok iddia

Yoğun anason kokusu ihbarı alan polisin adrese yaptığı baskında korkutan bir kuşku ortaya çıktı

Kadıköy'deki bir apartman dairesinden yoğun şekilde anoson kokusu geldiği ihbarı alan Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis timleri, belirtilen adrese saat 20.00 sıralarında baskın düzenledi.

Haberin Devamı

Acıbadem Faik Bey Mescidi sokaktaki eve yapılan baskında dairede satışa hazır halde yaklaşık bin şişe sahte rakı ve çok sayıda üzerinde tıbbi amaçlı olduğu belirtilen etil alkol bidonları ele geçirdi. Polis evdeki Harun B., Yusuf E. ve Vural D. adlı 3 kişiyi gözaltına aldı. Polisin yapmış olduğu incelemede dairenin üç ay önce Abdurrahman K. adlı bir kişiye kiralandığını ve bu 3 kişinin de K. nın personeli olduğu öğrenildi. Ele geçirilen içki şişelerinin üzerindeki TEKEL bandrolleri dikkat çekti.

ŞARKÜTERİ TAKİBE ALINDI

Abdurrahman K. adlı kişinin çeşitli semtlerinde içki satışı yapan ünlü bir şarküteri zincirinin sahibi olduğu iddia ediliyor. Araştırmaları derinleştiren polis ekipleri K.'nın market ve şarküterilere satış yapan bir internet şirketin de bayisi olduğunu belirledi. Gözaltına alınan 3 kişi polis merkezine götürüldü. Abdurrahman K.'yı arama çalışmaları devam ediyor. Polis, K'nın satış yaptığı market ve şarküterileri takibe aldı.

Haberin Devamı

DHA