Spor Kaçamak 15 milyon dolara patladı

Kaçamak 15 milyon dolara patladı

Paylaş
Kaçamak 15 milyon dolara patladı

Cristiano Ronaldo, bir gece birlikte olduğu genç kızı hamile bıraktı. Portekizli star, sus payı olarak çocuğunun annesine 15 milyon dolar verdi

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo’nun çocuğunun annesi belli oldu. Geçen haftalarda taşıyıcı bir anneden baba olduğunu açıklayan yıldız futbolcunun bir gecelik kaçamak sonrası garson bir kızı hamile bıraktığı ortaya çıktı.

ANNESİ GARSON

İngiltere’nin ünlü gazetesi Sunday Mirror’un birinci sayfa ve manşetten verdiği özel haberde, Ronaldo’nun çocuğunun annesinin bir garson kız olduğu açıklandı. Böylece merak edilen annenin taşıyıcı olmadığı da kesinleşti.

ÖPMEK İSTEMİŞ

Habere göre olay şöyle gelişti. Geçen yıl Los Angeles’ta bir lokantaya giden Ronaldo, orada çalışan garson bir kıza kur yapmaya başladı. Kıza, birlikte olma teklifinde bulunan Ronaldo derdini bir türlü anlatamadı.

BUĞULU CAMA KALP ÇİZMİŞ

Buğulu bir cama kalp resmi yaparak garson kıza “Seninle sadece öpüşmek istiyorum” diyen Ronaldo, ısrarlar sonucu genç kızı kaldığı otelin odasına götürmeyi başardı.

Ronaldo’nun bir gecelik kaçamağı ise kendisine pahalıya patladı. Portekizli oyuncunun o geceden sonra unuttuğu garson kız hamile olduğunu öğrendi.

DÜNYA KUPASI'NDA ÖĞRENDİ

Çocuğun babasının Ronaldo olduğundan emin olan garson kız, yıldız futbolcunun menajeri Jorgo Mendes’e durumu bildirdi. Bu gelişmelerin ardından Ronaldo bebek doğar doğmaz DNA testine girmeyi kabul etti.

Test sonucunun pozitif olduğunu Dünya Kupası sırasında öğrenen Ronaldo ve ailesi ise bebeğe sahip çıktı.

3 Temmuz’da baba olduğunu kendisine ait resmi siteden ilan eden Ronaldo susması ve bebeği kendisine vermesi için kızla anlaşma sağladı. Anlaşmanın bedeli olarak da 15 milyon dolar verdiği ortaya çıktı.

Faruk Zabcı/Hürriyet

2

Haberin Devamı