Spor Kaçırdığı penaltının sırrı çözüldü

Kaçırdığı penaltının sırrı çözüldü

Paylaş
Kaçırdığı penaltının sırrı çözüldü

AC Milan'ın Brezilyalı futbolcusu Ronaldinho'nun, Milan-Inter derbisinden önce lüks bir otelde 3 gece boyunca parti düzenlediği belirlendi

İtalyan basını, 75 bin Euro tutarındaki partinin, ünlü golcünün performansını düşürdüğünü, penaltıyı kaçırdığı gibi kötü oynadığını da yazdı. Milano'daki ünlü Meryem Ana heykelinden dolayı "Madonnina Derbisi" adını alan Milano-Inter derbisi 24 Ocak Pazar günü oynandı.

Evde oturup televizyon seyretmeyi hiç sevmeyen golcü, arkadaşlarıyla gece kulüplerine gidiyor, Brezilya restoranlarında yemek yiyip, müzik dinleyerek samba yapmayı tercih ediyor. Eğlenceden asla geri kalmayan ünlü golcünün, derbi öncesi de Milano'nun lüks otellerinden birinde, 3 gece boyunca çılgın partiler düzenlediği belirlendi.



Ronaldinho, kendisi için ayrı, arkadaşları için de ayrı birer süit kiralamıştı. Partilerin maliyeti ise toplam 75 bin Euro'yu buldu. Partiler, derbi öncesindeki son antrenmana, Cumartesi sabahına kadar sürdü.

Oyuncunun enerjisiz olduğu, zaten son antrenmanda da anlaşılmıştı. Basın, ünlü oyuncunun ne isterse yapabileceğini ancak derbideki performans düşüklüğünü bu partilere bağladı.

Milan'ın sahibi, Başbakan Silvio Berlusconi'nin Ronaldinho'yu çok sevdiğini, bu yüzden arada bir bu tarz taşkınlıklara göz yumduğu belirtildi.

Esma ÇAKIR/ROMA (DHA)

Haberin Devamı