Gündem Kaçırılan 16 yaşındaki kız bulundu

Kaçırılan 16 yaşındaki kız bulundu

Paylaş
Kaçırılan 16 yaşındaki kız bulundu

Kayseri'den kaçırıldığını iddia eden liseli genç kız, bir kişiyle birlikte Antalya'da parkta bulundu.

Kayseri’de yaşayan 16 yaşındaki N.Y. geçen hafta Salı günü kayboldu. Kızlarından haber alamayan aile polise başvurdu. Kaybolmasından üç gün sonra ailesine cep telefonundan mesaj atan kız, bir kişi tarafından kaçırıldığını öne sürdü.

Kaçırıldığını öne sürdüğü kişi ile birlikte Antalya’ya otobüsle gelen genç kız, ailesine bir kaç kez daha mesaj atarak kendisini kurtarmalarını istedi. Genç kız, Antalya Yavuz Özcan Parkı’nda bulunduğu yeri de mesajla ailesine bildirdi. Kızın ailesinin polise haber vermesi üzerine, genç kız, kendisini kaçırdığını iddia ettiği K.İ.E ile parkta polis ekiplerince gözaltına alınarak Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü.

N.Y, Polis Merkezi’nde zorla kaçırıldığını iddia ederek K.İ.E’den şikayetçi olurken, K.İ.E. ifadesinde N.Y. ile gönül rızası ile kaçtıklarını, genç kızı zorla tutmadığını söyleyerek kaçırma ve cinsel ilişki iddialarını reddetti.

K.İ.E, ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü’ne gönderilen N.Y. de ailesine teslim edildi.