Dünya Kaçırılan Türk banker hakkında uçuk iddialar!!!

Kaçırılan Türk banker hakkında uçuk iddialar!!!

Paylaş
Kaçırılan Türk banker hakkında uçuk iddialar!!!

İtalya'da bir çete tarafından kaçırılan Türk banker Adnan Saklı hakkında ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı

Amerika’da hisse senedi alım-satımı yapan Türk banker Adnan Saklı (56) iddiaya göre, İtalya’da bir çete tarafından kaçırılmıştı. Çete üyeleri 27 milyar euroluk hisse senedini kendi hesaplarına aktarması için Adnan Saklı’yı notere götürürken polis kontrolünde yakalanmıştı.

Haberin Devamı

İşte Adnan Saklı ile ilgili İtalyan gazetelerinin ortaya attığı iddialar:

SERVETİ 5 TRİLYON DOLARMIŞ

1- Adnan Saklı’nın serveti 100 milyar dolar değil hisse senedi ve tahviller dahil 5 trilyon dolar.

2- Adnan Saklı polise verdiği ifadede 27 milyar euroluk hisse senetlerinin Avrupa bankalarında olduğunu söylemişti. Polis, Adnan Saklı’nın bu bankalarla ticari ilişkisine hiç rastlamadı.

3- Bir çete üyesi “Adnan Saklı, Amerika eski Başkanı Bush’un para işlerini yürütüyordu. Bush Ailesi, onu paravan olarak kullanıyordu” dedi.

4- Başka bir çete üyesi “Adnan Saklı da bizim çetenin üyesiydi. Onu kaçırma planını beraber yaptık. Başkalarının hisse senetlerini üzerimize geçirecektik. Kaçırma bunun kılıfıydı” dedi.

Haberin Devamı

5- Adnan Saklı, yönetmek için aldığı hisse senetlerini sahiplerine asla geri vermiyordu. Hakkında dolandırıcılıktan çok sayıda şikayet var. 6- Adnan Saklı, Amerikan bankalarınca güvenilmez bulunan bir banker. Bankaların kara listesinde bulunuyor ve kimse onunla para işi yapmak istemiyor.