Türkiye (Son Dakika) Kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul bulundu

Kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul bulundu

Paylaş
Kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul bulundu

Mersin’de, bindiği minibüsten aralarında akrabalarının da olduğu kişiler tarafından kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu

Topçul’un ailesinin kızlarının bindiği minibüsten kaçırıldığı yönündeki ihbarı üzerine harekete polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.


4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Genç kızı bulmak için birçok adrese operasyon düzenleyen ekipler, Zelal Topçul’u merkez Akdeniz ilçesindeki bir adreste buldu. Polis ekipleri olayla ilgili 4 kişiyi de gözaltına aldı.



Bu arada, üniversitesi öğrencisi genç kız, ailesine teslim edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.


Polis operasyonu ile kurtarılan Zelal böyle görüntülendi​


OLAYIN GEÇMİŞİ


Kayıt yaptırıp okula başlayan genç kızı, iddiaya göre Kızıltepe’de akrabası Derviş Topçul’a (22) istediler. Müteahhit Yusuf Topçul, kızını isteyen amcasının çocuklarına, "Benim kızım okuyor, meslek sahibi olacak. Senin çocuk işsiz güçsüz. Tarlada çalışıyor. Bu konuyu kapatın. Bir daha da açmayın" dedi.

Olumsuz yanıtın ardından ısrarını sürdüren Derviş Topçul, ağabeyi Nurullah Topçul (27) ve arkadaşı Savaş Y. (22) le birlikte Mersin’e gelip Zelal’i takip etmeye başladı.

Yurtta kalan Zelal Topçul, Akdeniz İlçesi'nde oturan akrabalarına gitmek için dün saat 14.30 sıralarında minibüse bindi. Şüpheliler, otomobille takip ettikleri minibüsün önünü Homurlu Mahallesi’nde yolcu indirirken kesti. Minibüse binen Nurullah Topçul, genç kızı kolundan tutup zorla indirdi. Zelal Topçul, otomobile bildirilip bölgeden uzaklaştırıldı. Olay, güvenlik kamerasına da yansıdı.


Zanlılar polis tarafından emniyete götürüldü

AA


Mersin'de üniversiteli kız minibüsten kaçırıldı

Haberin Devamı