Dünya Kaddafi sokağa çıktı

Kaddafi sokağa çıktı

Paylaş
Kaddafi sokağa çıktı

Libya devlet televizyonu Muammer Kaddafi'nin Trablus'ta bir okulu ziyaret ederken çekilmiş görüntülerini yayınladı. Haberde görüntülerin bugün sabah saatlerinde çekildiği belirtildi

Libya’nın resmi haber ajansı JANA’nın bildirdiğine göre Kaddafi, Trablus’un Zenata mahallesinde bulunan Ceil el Vehda (Birlik Nesli) okuluna bir teftiş ziyareti düzenledi.

Haberin Devamı

Ajans, Kaddafi’nin ziyareti sırasında NATO “Haçlıları”nın “öğrencileri korkutmayı hedefleyen bir terör hamlesiyle” okulun üzerinde uçuşlar gerçekleştirdiğini aktardı.

Haberde, “Ancak öğrenciler bu saldırı ve teröre meydan okuyarak, ara vermeden derslerine devam ettiler. Devrimin kardeş lideri ve başkomutan, okulun öğrencilerine, öğretmenlerine ve çalışanlarına cesaret madalyası verilmesini emretti” denildi.

KAHVERENGİ GİYSİSİ VE GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ

Kaddafi, haberde imzası haline gelen gözlüğü ve uzun, kahverengi giysisiyle etrafında koruma görevlileriyle okula girerken görüldü. Kaddafi çıkışta yine çevresi korumalarla sarılı bir halde beyaz bir araca binerek uzaklaştı.

Görüntülerde, öğrencilerin Kaddafi okula girerken Batı karşıtı sloganlar attığı duyuldu. Öğrenciler, “Sadece Allah, Muammer, Libya” diye bağırırken Kaddafi yumruğunu havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Libya lideri en son 4 Nisan’da televizyonda görünmüştü.