Yaşam Kader değiştirilebilir mi?

Kader değiştirilebilir mi?

Paylaş
Kader değiştirilebilir mi?

Unilever, Philips, Colgate, P&G, L'Oreal, Eczacıbaşı gibi birçok firmaya pazarlama hizmeti veren FikriMühim ilginç bir kampanyaya imza atıyor

www.kaderdegistirilebilirmi.com adresli bir site açan ajans, site kullanıcılarına ‘Kader değiştirilebilir mi?’ sorusunu yöneltiyor. Kaderin değiştirilebileceğini düşünenler ‘Değiştirilebilir’, değişmeyeceğine inananlar ise ‘Değiştirilemez’ düğmesine basıyor.

Haberin Devamı

Sitede sadece bu iki düğme yok, bir sayaç da bulunuyor. Bu sayaç, sonucun açıklanacağı tarih kadar kalan günleri gösteriyor. Bir başka deyişle geri sayım yapılıyor. Bu sitenin niye hizmete girdiği ve kampanyanın ne olduğu, devlet sırrı gibi saklanmakta. www.kaderdegistirilebilirmi.com’da en iyi yorumu yapan veya ipuçlarını yakalayarak kampanyanın ne olduğunu tahmin edenler, sitenin sürpriz hediyesini almaya hak kazanıyor.

“TÜRKİYE’DE İLK”

FikriMühim’in yöneticisi Renan Tavukçuoğlu www.kaderdegistirilebilirmi.com’u şöyle anlatıyor: “Böyle bir pazarlama kampanyası Türkiye’de ilk defa yapılıyor. Site kullanıcıları soruyu cevapladıktan sonra siteye üye olup foruma katılabiliyor. Forumda da kader hakkında düşündüklerini yazıyor, birbirlerinin yazılarına yorum yapabiliyorlar.

Haberin Devamı

Siteye giren her üyeye ‘fikri mühim’ diyoruz. Çünkü onlar bizim için düşünen, öneren ve çevrelerini etkileme gücüne sahip önemli kişiler”. Kampanya son günlerin yükselen trendi sosyal medyada da yer buluyor. Ziyaretçilerin siteye yazdığı yorumlar facebook’tan takip edilebiliyor, hatta beğendiğiniz bir yorumu twitter’dan arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

SİTE ÇOK GÜVENLİ

www.kaderdegistirilebilirmi.com’u şimdiye kadar 20 bini aşkın kişi ziyaret etmiş. Üye olanların 2 bini de kaderin değiştirilip değiştirilmeyeceği hakkında fikrini söylemiş. Bunlardan yüzde 63’ü ‘Değiştirilebilir’, kalanı ise ‘Değiştirilemez’ cevabını vermiş. Siteye girerken tereddüt etmenize gerek yok. Çünkü üye olduğunuzda kendinizle ilgili detaylı bilgi vermek zorunda değilsiniz. Bu site için, sadece fikriniz önemli. Dilerseniz oluşturduğunuz profile tek fotoğraf koyabiliyorsunuz. “Siteye üye olmam” derseniz üyelerin kader hakkında yaptığı yorumları okuyabilir, ‘beğen’ düğmesine basıp fikrinizi belli edebilirsiniz.

Sırrı öğrenmeye 1 hafta kaldı

www.kaderdegistirilebilirmi.com’un ne amaçla kurulduğunun açıklanmasına bir hafta kaldı. Herkes merakla bekliyor. Hatta üyelerin yorumlarına bakılırsa heyecan dorukta. Aslında cevap sitede saklı. www.kaderdegistirilebilirmi.com’da farklı ipuçları var. Bu bazen bir müzik, bazen fonda farklı bir şekil oluyor.

Haberin Devamı

Tahmininizde ısrarlıysanız ve bunu açıklamakta sabırsızlanıyorsanız kaderdegistirilebilirmi@fikrimuhim.com adresine e-mailleyebilirsiniz. Ya da www.fikrimuhim.com’da sorulan soruyu yanıtlayıp hediye kazanabilirsiniz.