Gündem Kaderine ağladı

Kaderine ağladı

Paylaş
Kaderine ağladı

Birkan Meşeli'nin otomobili önceki akşam düğün fotoğrafının çekildiği yerde denize düştü. Birkan Meşeli boğuldu. Yüzerek kurtulmayı başaran Begüm'ün gözyaşları sel oldu

DENİZİN ÖNÜNDE POZ

Haberin Devamı

Birkan Meşeli (25) Muğla Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. Muğla Devlet Hastanesi’nde memur Begüm (23) ile Birkan birbirine aşıktı. Begüm-Birkan Meşeli 14 Temmuz 2009’da Muğla’da evlenmişti. Çift düğünden sonra Muğla Akyaka’da gelinlik ve damatlıkla denizin önünde hatıra fotoğrafı çektirmişti.

HAYALLERİ YARIM KALDI

Çiftin mutluluğu 14 Temmuz 2009’dan sonra giderek büyümüştü. Evlerinde huzur vardı. Gelecekle ilgili planlarında bu huzur ve mutluluğu dünyaya gelecek çocuklar tamamlıyordu. Ama işte olmadı, olamadı... Çünkü kader ağlarını o kadar acımasız bir şekilde ördü ki araya ölüm girdi ve hayallerin hepsi birer kedere dönüştü.

VİRAJI ALAMAYIP UÇTU

Begüm ve Birkan Meşeli önceki akşam Muğla’daki evlerinden çıktı. Çift, Birkan Meşeli’nin kullandığı otomobille gezmek için Akyaka’ya gitti. Ama Birkan Meşeli aşırı hızlı girdiği için virajı alamayınca otomobil kontrolden çıktı. Otomobil, Akyaka’da çiftin düğün fotoğrafı çektirdiği yerde 10 metre yükseklikten hızla denize uçtu.

Haberin Devamı

YÜREĞİ ACIYLA YANDI

Denizde 20 metre derinliğe gömülen otomobilde sıkıştığı için dışarı çıkamayan Birkan Meşeli boğularak öldü. Araçtan çıkan Begüm Meşeli ise 150 metre yüzerek kıyıya ulaştı ve yoldan geçen 2 motosiklet sürücüsünden yardım istedi. Gelen ambulansta tedavi edilen Begüm eşinin acısıyla yandı.

Ahmet BAYRAK Cavit AKGÜN/DHA