Türkiye (Son Dakika) İstanbul Kadıköy'de İETT otobüsü kaza yaptı

İstanbul Kadıköy'de İETT otobüsü kaza yaptı

Paylaş
İstanbul Kadıköy'de İETT otobüsü kaza yaptı

İstanbul Kadıköy’de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü trafik tabelası direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 5 yolcu yaralandı

14 hat numaralı Yenidoğan-Kadıköy İETT otobüsü, yağmur nedeniyle ıslanan yolda yokuş aşağı inerken kaydı. Sürücü Süleyman Yaman'ın kontrolünden çıkan yolcu dolu otobüs, tabela direğine çarparak yan döndü.

5 YOLCU YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle 5 yolcu yaralanırken otobüsün ön camı, orta kapı camları ve koltukları kırıldı. İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye, kaza nedeniyle otobüsün içerisinde mahsur kalan yolcuları tahliye etti.



YARALILARIN DURUMU İYİ

Kazada sürücü, yolculardan Saadet Muzafferova, 4 yaşındaki kızı Meryem Abdurrahmanova ile kaldırımda yürüyen Rabia ve Büşra Çalgan yaralandı.Otobüsle bariyer arasında sıkışan Rabia Çalgan, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

ÇİZGİ FİLM İZLETTİRDİLER

Yaralı Muzafferova’ya sağlık ekipleri müdahale ettiği sırada, itfaiye görevlilerince korkmaması için Meryem Abdurrahmanova’ya cep telefonundan çizgi film izlettirildi.



RIHTIM'A GİRİŞ KAPANDI

Kaza nedeniyle cadde trafiğe kapandı. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Vatandaşlar Rıhtım'a otobüslerden yol üzerinde inip yürüyerek gittiler.


GÖRGÜ TANIĞI KAZAYI ANLATTI

Kazayı gören bir kişi, otobüsün kayarak bir anda gelip tabela direğine çarptığını söyledi. Görgü tanığı, “Tam faraşla orayı süpürürken bir ses geldi. Bir döndüm bir kadını fırlatmış. Ümraniye otobüsüydü. İçi hep yolcu doluydu" dedi.



Haberin Devamı