Spor Kadıköy'de skandal!

Kadıköy'de skandal!

Paylaş
Kadıköy'de skandal!

Sarı-Lacivertlilere, Trabzonspor maçında bile Kadıköy’de tam destek verilmedi. Ezeli rakibe karşı sezonun son büyük kapışmasına taraftarların akın etmesi bekleniyordu ama 52 bin kişilik statta 8 bin 636 seyirci vardı.

Fenerbahçe, sahasında sezonun son en önemli maçını Trabzonspor’a karşı oynadı. Bu sezon beklentilerin çok altında kalan Sarı-Lacivertlilerde taraftarlar, bir kez daha takımlarını yalnız bıraktı.

Teknik direktör Dick Advocaat her seferinde, “Başarılı olmak için taraftarımıza ihtiyacımız var” dese de, sezon boyunca birkaç maç hariç, bu gerçekleşmedi. Kanarya’nın uzun süredir ezeli rekabet içinde olduğu Trabzonspor mücadelesinde Kadıköy’ün dolması bekleniyordu. Galatasaray ve Beşiktaş derbilerinde 40 binin üzerinde taraftar toplamayı başaran Kanarya’ya bu maçta ise beklenenin çok altında bir destek verildi.

TRİBÜNLERDE "OBRADOVİC" SESLERİ


Statta 10 binin altında tamı tamına 8.636 seyirci vardı. Onlar da 90 dakika boyunca ellerinden geldikçe takımı desteklemeye çalıştı. Hatta son anlarda tribünlerde Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın coachu Obradovic için tezahüratlar yapıldı.

Son olarak Başakşehir karşısında 22 bin civarında seyircisinin desteğini alan Fenerbahçe, dünkü maç da dahil sırasıyla Gençlerbirliği, Adanaspor, Başakşehir, Kasımpaşa Osmanlıspor, Konyaspor, Akhisar, Çaykur Rizespor, Antalyaspor maçlarında 13 bini bile göremedi.

Haberin Devamı