Spor Kadıköy kaynıyor

Kadıköy kaynıyor

Paylaş
Kadıköy kaynıyor

Fenerbahçe'de dikkatler yapılacak transferlere çevrilirken, taraftar gruplarının bir bir faaliyetlerini sonlardırması gözardı ediliyor. Sarı-Lacivertliler'in kalesi Şükrü Saracoğlu Stadı yeni sezonda tribün şovlarından uzak kalma tehlikesiyle karşı karşıya

Teknik direktör Christoph Daum’un görevine son verilmesi, Alman hocanın tazminatı, Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğe getirilmesi ve Stoch transferi derken Fenerbahçe’de yeni sezonda yaşanabilecek büyük sıkıntı unutuldu. Sarı-Lacivertliler’in her zaman övgüyle bahsettikleri Şükrü Saracoğlu Stadı tribün şovlarından uzak kalma tehlikesiyle karşı karşıya... Çünkü Türk Telekom olarak anılan okul tarafındaki açık tribünde yer alan ve yaptıkları gösterilerle büyük beğeni toplayan Grup CK ile Vamos Bien’in ardından, Unifeb’in de ‘tribün faaliyetlerini’ askıya aldı. 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu’nun açıklamasındaki ifadeler ilgi çekiciydi.

Haberin Devamı

‘Okul açık, C Blok kapalı’ başlığı altında yayınlanan bildiride özetle, “Kurulduğu günden bu zamana, yola çıkmış olduğu ‘Fenerbahçe’nin Aydınlık Geleceği’ olma parolasıyla camiaya farklı bir soluk getirmeyi amaç edinen derneğimiz; bulunduğumuz spor camiasında yetki sahibi kişi ve kurumların tamamen keyfi uygulamaları sebebiyle suçlu ilan edildiğimiz bir tribün ortamında bulunmaktan endişe duymaktadır. Önümüzdeki süreçte bu keyfi uygulamaların üniversite öğrencilerinden oluşan ve gelecek kaygısı taşıyan birliğimiz üyelerine yönelik bir tehdit oluşturduğunu düşündüğümüz için 1907 ÜNİFEB Yönetim Kurulu olarak tribün faaliyetlerimizi dondurma kararı almış bulunuyoruz” denildi.

Bunun yanında Fenerbahçe’de ilgi çeken başka bir durum daha var. Başkan Aziz Yıldırım’ın göreve geldiği ilk dönemde “Tek reis benim” diyerek gözdağı verdiği, hatta “Fenerbahçe ismini kullanarak para kazanıyorlar” dediği Genç Fenerbahçeliler Grubu’nun ürünlerinin Fenerium mağazalarında satışa sunulması kafalarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı