Türkiye (Son Dakika) Moda'da kedi evi cinayeti iddiası! Psikolog Alper Engeler öldürüldü

Moda'da kedi evi cinayeti iddiası! Psikolog Alper Engeler öldürüldü

Paylaş
Moda'da kedi evi cinayeti iddiası! Psikolog Alper Engeler öldürüldü

Psikolog Alper Engeler, 'hayvanlar üşümesin' diye İstanbul Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi

Dün akşam saatlerinde Kadıköy Moda’da meydana gelen olay iddiaya göre söyle gelişti:

49 yaşındaki psikolog Alper Engeler oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı.

SÖZLÜ TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ


İddiaya göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Engeler tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. Alper Engeler olay yerinde hayatını kaybetti.
Hayvan sevgisi ile tanınan Engeler’in ölümü yakınlarını yasa boğdu.


H.E. TUTUKLANDI


Kadıköy'de ünlü psikolog Alper Engeler, tartıştığı bir kişi tarafın bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli H.E. (Üstte), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.



(Birçok kişi yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle sokakta kalan kediler için kedi evi yapıyor)

Alper Engeler’in bir arkadaşı “Kedileri çok severdi… Kar altında kalmasınlar diye onlara kaldırıma kurmak için tahtadan kedi evi almış. Onu kurarken bir komşusu ile tartışmaya başlamış ve bıçaklanmış. Çok üzgünüz. Bıçaklayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınmış” iddiasında bulundu.

"CİNAYET KEDİ EVİ TARTIŞMASI YÜZÜNDEN İŞLENMEDİ" İDDİASI


Posta.com.tr'ye konuşan Caferağa Mahalle Muhtarı Zeynep Ayman ise cinayetin kedi evi tartışması yüzünden yaşanmadığını ileri sürdü. Zeynep Ayman olayla ilgili şunları kaydetti: "Burada bir esnafımız var. Burada kedilere bakılması durumu var. Esnafın da ricası var. Etraf kokmasın diye. Bunun sonucunda öldürülen kişinin agresif bir durumu olmuş. Gecenin geç saatlerinde ya da herhangi bir saatinde gelip dükkan camına zarar vermiş. Aynı sokakta su satan dükkanda yaşayan ve geçimini boya badana ile sağlayan bir adam var. O da 'Ne yapıyorsun?' diye uyarmış. Sonra tartışma büyümüş. Adam da bıçağı alıpöldürmüş. "


EMNİYET KAYNAKLARINDAN AÇIKLAMA


İHA'nın emniyet kaynaklarına dayandırdığı haberinde ise, Alper Engeler'in daha önce tartıştığı bir su bayiine gittiği ve burada yaşanan tartışmada H.E. adlı çalışan tarafından bıçaklandığı ileri sürüldü.


Vicdansız adam kedi kutusunu istemiyordu, Üsküdar Belediyesi kedi evleri getirdi!

Haberin Devamı