Spor Kadıköy'de büyük protesto

Kadıköy'de büyük protesto

Paylaş
Kadıköy'de büyük protesto

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hayallerine daha 3'üncü ön elemede veda ederken hem milyonlarca taraftarını büyük hayal kırıklığına uğrattı, hem de büyük bir gelirden oldu

Sarı-Lacivertli ekip bu turu geçip, play-off’ta karşısına çıkacak rakibini de eleseydi öncelikle UEFA tarafından Türkiye’ye ayrılmış bulunan 10.5 milyon Euro’luk ‘’Ayak bastı’’ parasından 5 milyon Euro’luk kısmı alacağı gibi, çıkacağı 6 maç için de ayrıca 6 milyon Euro’nun üzerinde bir rakamı kasasına götürecekti.

Haberin Devamı

Bu kötü sonuç sonrası UEFA’nın verdiği 10.5 milyon Euro’nun tamamı Şampiyonlar Ligi’ne direkt olarak katılan Bursaspor’a gitmiş oldu. Fenerbahçe ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne kalma hesaplarının yapıldığı ortamda kombine kart satışından da büyük bir darbe yerken, Devler Ligi’nden gelmesi muhtemel milyonlarca Euro’dan da oldu.

FENERBAHÇE’YE ISLIK VE ÖFKE

Fenerbahçe’nin kadro yapısı itibariyle kendisinden kat kat daha zayıf bir takıma elenmesi karşılaşmayı izleyen taraftarları da çıldırttı. Sarı-Lacivertli ekibin maç boyu kötü oyununu ıslıklarla protesto eden taraftarlar, 90 dakika bitiminde de Şampiyonlar Ligi’ne veda eden oyunculara öfke kustular.

GÖKHAN ÜNAL’I PROTESTOLAR KURTARDI

Fenerbahçe’de bir ilginç gelişmede 82’nci dakikada yaşandı. Teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarların isteği üzerine Semih’i oyuna almak istedi. Çıkacak oyuncu olarak tabelada Gökhan Ünal’ın numarası yazılınca Sarı-Lacivertli taraftarlar bu değişikliği protesto etti. Ancak hakem değişikliğe o an izin vermedi.

Haberin Devamı

Bir dakika sonra yapılan değişiklikte ise tabela bu kez Dia’yı gösterdi.. Böylece Gökhan Ünal taraftar baskısıyla oyunda kaldı.